Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 7 януари - Риби в лошо настроение, неочаквана среща за Везните

Овен
Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани със силата на Вашия интелект. Ерудиция също ще Ви е нужна, но тя няма да има решаваща роля. Демонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а днес ще има кой да го оцени.

Телец

От много отдавна се учите да казвате „Не”, но понякога ужасно Ви се иска да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че почти всички, които са около Вас, сега са напълно съгласни с това. Изглежда е дошло време да предприемете решителни мерки. Опитайте се да поговорите откровено с някого. Придържайте се към неутрален тон и поискайте съвет от по-опитни хора.

Близнаци

Вашата увереност в себе си ще се окаже днес много полезна, когато днес се наложи да се намесите в някаква ситуация и да действате решително. У пъзела не достигат елементи, които са именно у Вас. Ще спасите положението и това незабавно ще Ви направи звезда. Всичко това се случва за да Ви се покаже, че ако искате всичко да се свърши правилно, понякога се случва да направите това сами. Наистина ще усетите приятно вълнение, тъй като идват куп интересни неголеми проекти. Днешната Ви активност е идеална подготовка за следващите няколко седмици.

Рак

Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв

На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, дори и да идва от непроверен източник. Това може да доведе до сериозни неприятности и големи загуби. Важно е, да прекарате нощта спокойно, защото именно по това време натрупвате енергия за цялата следваща седмица. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на Вашето самочувствие през следващите дни, и значително ще снижи работоспособността Ви.

Дева

Трябва да сте много внимателни в избора на думи и изрази. В противен случай може да не бъдете разбрани от своята половинка. Тя може да си направи лъжливи изводи от Вашите действия и да се обиди за дълго, ако не и за винаги. Бъдете малко и параноик.

Везни

Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нещата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион

Днес има вероятност за удачни срещи и общуване с авторитетен човек. Информацията, която ще получите, ще разшири Вашия кръгозор и ще добави известна доза оптимизъм. Не е изключена среща с предишна любов. Здравият смисъл чак до вечерта ще Ви предпазва от необмислени постъпки. Някъде след обяд ще нарасне нуждата Ви от оригинална обстановка и интересни контакти. Вероятно ще Ви се прииска, да смените вида на дейността си в момента. В същото време ще придобият важност домашните работи. Пригответе се, че родителите или домочадието ще започнат да Ви диктуват правилата на поведение.

Стрелец

Днес на Вашия човек много ще му бъде в недостиг чувството за хумор, и даже Вие няма да можете да споделите с него това несъмнено нужно качество. Постарайте се обаче да не се шегувате излишно, защото рискувате да го обидите, а това ще Ви принуди да забравите за дълго любовта си към пиперливите думи.

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бързайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей

Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не трябва да очаквате възнаграждение за своя труд : дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в замяна. Звездите ще се погрижат, за да не бъдат усилията Ви напразни. В развлеченията трябва да си знаете мярката, а и с някои вредни привички трябва да се разделите. Романтичните отношения могат да се развият не съвсем така, както би Ви се искало. Възможни са прекалено много емоции, и то – не винаги положителни. Не губете главата си! Използвайте своето умение да анализирате ситуацията и да направите верни изводи, за да решите как да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е крайно нежелателна.

Риби

През този ден ще бъдете подложени на постоянни спадове на настроението, което може да Ви доведе до изпадане в лошо разположение на духа. Околните едва ли ще успеят да Ви развеселят и опитите им да Ви въвлекат в светския живот по-скоро ще Ви дразнят, отколкото да Ви радват. Но сами със себе си може да останете, само ако точно знаете какво искате да правите. Безделието – принудително или доброволно, действа объркващо.

c