Водещи новини Общество Политика

Галин Господинов е новият областен управител на Добрич

Галин Господинов от БСП е новият областен управител на област Добрич, научи Про Нюз Добрич от свои източници. До сега той бе зам.-областен управител.

Галин Господинов е роден на 5 септември 1983 година. Магистър е по „Право“ от Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“. Притежава магистърска степен „Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия“ от Стопанска академия „Димитър Ценов“-Свищов. В периода 2012-2013 година е юрисконсулт в „Пътно строителство“ АД. От 2013 година  до 2015 година работи като юрисконсулт във „ВиК“. За година – 2015-2016 г., е служител в Областна дирекция на МВР в Добрич. От 2016 г. е назначен за прокурист и член на Съвета на директорите във „ВиК“ АД. През 2017 г. е председател на Съвета на директорите на водното дружество. От 2018 г. до встъпването в длъжност заместник областен управител е главен юрисконсулт в Регионално управление на образованието. Владее английски език. Семеен, с едно дете.

Според запознати новият зам.-областен управител на Добрич е Даниел Алексиев. Той беше шести в листата на Продължаваме промяната на изборите за 46-то Народно събрание.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.