Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 30 декември - Овен ще бъде между чука и наковалнята, грешка грози Рак

Овен
Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безсмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.

Близнаци

Очевидно Вашият съпруг ще се прибере днес у дома уморен и тъжен, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, защото нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с пристрастие до утре. Звездите препоръчват да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него…

Рак

Бъдете внимателни! Досадна грешка, допусната днес, може да Ви усложни живота за няколко седмици напред. Избягвайте риска, дори и да изглежда оправдан. Това ,в частност, е особено валидно за търговските предприятия. Не е желателно да купувате и продавате имоти, в това число и старини предмети. Евентуална среща със стари приятели ще бъде много приятна, а и на тях ще им харесат станалите с Вас промени. Някакви минали отношения може да се възобновят, но с ново качество, и за всеобща радост. Близък човек планира да Ви каже добра новина…

Лъв

Днес Вашият любим човек ще Ви задава въпроси, отговорът на които ще Ви се струва очевиден и разбиращ се от само себе си. Само че не трябва да се дразните, или да се опитвате да го накарате, поне малко да помисли . Повече отговори ли са, по- малко обида и разстройства ще има.

Дева

Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша – нека да се запази за дълго време.

Везни

Дори и да не Ви се иска, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия любим човек. Неразбираемото нежелание да направите това, ще Ви пречи изключително много, но Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази неочаквана бариера, защото иначе в последствие може да възникнат различни трудности

Скорпион

Ако днес се окаже, че се затруднявате да обясните на своя любим човек нещо с думи, опитайте се да направите това с песен. Нека мелодията създаде нужното настроение, а думите да допълнят мислите и да направят всичко по-съвършено и обмислено. Може би така ще му стане по-ясно?…

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпроси, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голямо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог

Денят е определен , за да загuбите нещо малко, но много важно за Вас, а и за Вашия съпруг. Постарайте се, все пак, да не загубите венчалната си халка – смята се, че това не е най-доброто предзнаменование. А и не е зле, да се поинтересувате за здравето на домашните си любимци- хамстери, папагалчета, рибки. Може и някой от тях, да не се чувства добре?

Водолей

Днес у Вас ще се появи желание да измените привичния порядък на действие и да го направите по- интригуващ и необичаен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични мечти и планове. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предприемете нещо. Днес общуването ще Ви бъде интересно и приятно. Може да се срещнете с роднини или да прекарате времето с децата. Може да си позволите кратка екскурзия и пътуването ще Ви бъде интересно и приятно.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнят, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

c