Водещи новини - дясно Генерал Тошево Общество

Фелдшер от Спешното в Ген. Тошево зарадва с подаръци родената с тегло 850 г Синем

С подаръци за празниците гостува днес на семейството на малката Синем фелдшерът от Генерал Тошево Димитър Алексиев. Той бе в екипа, изродил по спешност бебето и спасил неговия и майка му живот.

Момиченцето се роди във Филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в Генерал Тошево с тегло едва 850 грама. Малката Синем вече е на три години и четири месеца.

Алексиев при всеки повод радва момиченцето с подаръци. Той гостува на семейството в село Снягово и на рождения ден на малката.

Както Про Нюз Добрич първи съобщи, бебето се роди във филиала за Спешна медицинска помощ в Генерал Тошево, след като ден по-рано 21-годишната Филиз Васведин от с. Снягово е получила контракции, но била върната от гинеколога си с предупреждение, че може да роди по-рано.

Това бе първа бременност за младата жена. В Центъра за спешна медицинска помощ в Генерал Тошево тя отишла с кървене и силни болки и на седмата минута родила момиченце. Бебето било в добро състояние и аспирирано своевременно, след което транспортирано до болница в Добрич, а след стабилизирането му – в болницата във Варна.

Фелдшерът, в чийто ръце Синем проплака, споделя, че в Снягово вече го приемат като член на семейството. За него 26 юли е  двоен празник. Защото на една и съща дата със Синем е родена и малката му внучка Михаела, която се родила сутринта, а Синем – следобед.

Синем е родена с късмет и под щастлива звезда. Нищо че се появява на белия свят в шестия месец, в Спешна помощ и тежи едва 850 грама. Тя   се роди на ръба на живота с помощта на фелдшерите от Генерал Тошево.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.