Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Вижте кого издирва полицията за жестокото убийство на жена в Тервел

Окръжна прокуратура – Добрич и ОД на МВР в града издирват заподозрян в извършването на жестоко убийство на жена в град Тервел, извършено сутринта на 28 декември 2021 година.

Фаредин Мемиш Ахмед, роден през 1970 г., е убиецът от Тервел, който вдигна на крак полицията в област Добрич след като тази сутрин уби с камъни бившата си съпруга Айше.

Драма в Тервел: От ревност Фаредин убил с камъни майката на двете си деца

От сутринта полицията е напарвила контролни пунктове и проверява всички превозни средства, които напускат област Добрич. От Апелативната прокуратура разпространиха снимка на издирвания мъж.

Жертвата на тежкото престъпление е на 45 години и е бивша съпруга на заподозрения. Тялото й е намерено рано тази сутрин на улица в града. При огледа, по него са установени множество травматични увреждани. Назначена е съдебно – медицинска експертиза, изяснява се точната причина за смъртта на жената.

Както Про Нюз Добрич вече писа след развода на Фаредин и Айше тя извадила ограничителна заповед, която забранявала на мъжа да наближава дома й. Той обаче многократно я нарушавал. Съседи казват, че в основата на убийството е ревността. Убил я с камъни и избягал. Полицията го издирва, завардени са всички подстъпи към областта и се проверяват автомобилите.
Двамата имат две деца. Дъщеря им е женена и живее в чужбина. Синът е ученик в училището в Тервел, тренира футбол.

Жена е убита тази сутрин в Тервел, издирват извършителя

Разследването по случая продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич и се извършва от служители на ОД на МВР.

Всеки, който разполага с информация, може да позвъни в най-близкото полицейско управление или на ЕЕН 112. Анонимността му ще бъде гарантирана.

c