Водещи новини Общество

Коледари от с. Батово с дарение за децата и съпругата на премазан от трактор

Коледарите от село Батово Христо Петров, Михаил Михайлов, Диян Насков, Венцислав Иванов, Теодор Вълков, Цветан Торньовски и Денислав Пенков  даряват парите от коледуването на децата и съпругата на мъж, който преди месец бе премазан от трактор.

Във фейсбук майката на загиналия мъж Керанка Ангелова благодари с думите: „На Коледа стават чудеса. Хиляди благодарности към коледарите от Батово за оказания жест към моите внуци и снаха ми. Докато има такива млади хора, има надежда. Не намаля болката, но стоплихте сърцата ни. Бъдете живи и здрави. Радвайте се на семействата си! Още веднъж, огромно благодаря!“

Трагедия в нива край Генерал Тошево – мъж загина, смазан под трактор

45-годишният мъж беше намерен на 23 ноември около 19.25 часа в земеделска нива в землището на с. Калина в община Генерал Тошево. Трагичният инцидент е станал при селскостопанска обработка в нивата с колесен трактор „Беларус“ и прикачена към него роторна косачка. Мъжът е работел като тракторист. Той остави две деца – момче на три години и момиченце на два месеца, почернени съпруга, сестра и  майка.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *