Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Заседава Общинският съвет на Добрич – вижте темите в дневния ред

Актуализация на бюджета и на Програмата за капиталовите разходи на Община град Добрич за 2021 ще разгледат съветниците на днешната редовна сесия на Общинския съвет.

В дневния ред на заседанието е включено още приемане на План-сметка за разходите по сметосъбирането и сметоизвозването, обезвреждането на битовите отпадъци в депа или други съоръжения и чистотата на териториите за обществено ползване за 2022 година.

Съветниците трябва да одобрят предложенията на Конкурсната комисия за избор на управители на „Диагностично-консултативен център – II – Добрич“ и на Центъра за психично здраве „Д-р П. Станчев“ за определяне на кандидата, спечелил конкурса.

На сесията ще бъде разгледано предложение за провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на дървен материал за огрев.

Съветниците трябва да одобрят доклад за резултатите от последваща оценка на изпълнението на Общински план за развитие на Община град Добрич за периода 2014 – 2020 г.

Ще бъде гласувана новата общинска транспортна схема на град Добрич. Съветниците трябва да решат как общината ще стопанисва Спортен комплекс „Русалка“, след като концесията му бе прекратена.

c