Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Дени и Марти ще участват в големия благотворителен концерт „Българската Коледа“

„Благодаря на Дени и Марти и на вокалния им педагог Елена Карабельова за всичко, което постигнаха. Благодаря им за появяването на Добрич на европейска сцена. За месеци те направиха това, което други държави правят с години“, заяви съветникът Герман Германов по време на днешното заседание на Общинския съвет на Добрич по повод участието на младите таланти от Студио „Сарандев“ Денислава и Мартин в Детската Евровизия.

Дени и Марти от Добрич изпълниха българската песен на “Детската Евровизия”

Той благодари за подкрепата от страна на общинската администрация. При актуализацията на бюджета на Община Добрич днес стана ясно, че финансовият ангажимент на Общината за Детската Евровизия е бил в размер на 36 000 лева, като бюджетът е включвал лицензионна такса в конкурса, разходи за закупуването, записването и издаването на песента и самолетни билети на пътници – две деца и придружаващите ги лица.

Германов благодари за съдействието на „Юнион Ауто“ и „Стойчеви Агро“, на хореографа Севдалина Мавродиева, на Лана Анцаридзе – автор на клипа към песента, който БНТ така и не излъчи, на Лъчезар Росенов, изработил видеовизитките на децата, на Ларго Сити за изработените рекламни тениски.

Стана ясно, че Дени и Марти ще вземат участие в големия ежегоден благотворителен концерт „Българската Коледа“.  Той ще се излъчи по bTV на 25 декември от 20:00 часа.

снимка: Junior Eurovision

c