Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Празничен маратон в дискотека „Звезда“ в Добрич

Празнично настроение е завладяло град Добрич. През настъпващите празнични дни дискотека „Звезда“ е подготвила празнична парти програма за всеки ден от оставащата година. 

На 23 декември сцената в клуба ще бъде завладяна от DJ DIAN SOLO, DJ Tish & Bugsy.  Музикален формат, който предизвиква истински фурор в топ клубовете по света и у нас. В рамките на няколко часа DJ Dian Solo ще миксира само топ хитови блокбастъри от различни музикални стилове: House, BG, Hip Hop, Rock, Retro, Pop и др. Всичко това миксирано професионално и с голяма доза въображение и диджейско майсторство.

На 24 и 25 декември тематични Коледни партита очакват гостите на „Звезда“. 

Хип-хоп и трап нощ се очертава на 26 декември с BORN2HIPHOP парти, а на 27 декември – Стефановден, младите таланти Десита и Адам ще са специалните гости.

28 декември е отреден за V:RGO & TRF, а на 29 декември главните действащи лица на купона ще бъдат  PG & DRINK & DJ RAY BON. 

Екипът на дискотека „Звезда“ кани на Новогодишно парти на 31 декември, за да изпратим заедно отминаващата 2021 г. и да посрещнем с усмивки, пълни чаши и настроение новата 2022 г.

Весели празници!

c