Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 19 декември - ден за оценка на успеха за Дева, емоции за Скорпион

Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец

Днес е иизключителен ден за съвместно правене на оценка. Намерете днес час или два, за да седнете един до друг и да обсъдите какво е направено, какво не е направено и какво още предстои да се прави или да не се прави. Постарайте се да сте максимално честни и откровени, а това ще Ви помогне да направите по-правилни изводи.

Близнаци

За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи.

Рак

Вероятни са интересни предложения, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, но опасно. Предчувствието за приключение ще украси този ден, но по-скоро сте склонни да фантазирате, отколкото да се заемете с нещо. Това , всъщност, не е и толкова лошо: представяйки си себе си в тази или онази ситуация, Вие набелязвате напълно реални цели. Много хубав ден за общуване с членовете на семейството. Взаимно разбиране ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от спорове. Ще чуете нещо важно, ако сте внимателни към това, което говори Вашата „половинка”.

Лъв

Ако Ви се струва, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Подсъзнанието Ви твърдо знае правилното направление, и трябва да се вслушате в него, за да преминете на следващия етап от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат болезнени, някои – приятни. Какво ще изберете зависи от това, доколко уверени се чувствате. Ако сте готови да приемете предизвикателството, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се иска спокойствие, останете там, където се чувствате в безопасност.

Дева

Днес е идеален ден, за да измерите своя успех, затова не жалете времето си, за да се огледате и да оцените ситуацията. С Вашия гъвкав график и безупречния си усет, ще можете да определите кои проекти са близо до завършване и кое в дадения момент се нуждае от Вашето внимание. Ако един от Вашите приятели се държи по несвойствен за него начин, възможно е той също да претендира за допълнително внимание от Ваша страна. Предоставете му го с цялата си обичайна щедрост и няма да съжалявате.

Везни

Определено може да се каже, че днешният ден е много подходящо време за всякаква неформална дейност, която не изисква спазване на строг регламент и не предполага поемане на голяма отговорност. Заниманията, изискаващи активизация на въображението и нешаблонно мислене – напротив, могат да се окажат приятни и продуктивни. Не може да се каже, че това е най-подходящият момент за търсене на лекар, посещение на медицинско учереждение или начало на нов курс на лечение. Не са изключени проблеми с храносмилането.

Скорпион

Това е един от онези дни, в които с пълна сила можете да разгърнете емоционалната страна на своята натура. Освен това е прекрасно време за творчески занимания, в които ще се потопите според зова на сърцето си, а не по необходимост. Вдъхновението и интуитивното разбиране на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-добрия проводник. Може и да Ви е трудно да устоите пред съблазните и пред възможностите да поразнообразите своя живот. Денят също е хубав за пълно разтоварване в усамотение, или в компанията на близки хора. Отделете време за общуване с децата, с любимия човек и със старите приятели.

Стрелец

Открити? Невероятно общителни? Кой, Вие ли? Че как иначе! Нали именно с това се славите?… И до такава степен сте популярни, че ако в един момент притихнете, приятелите и роднините просто не знаят как да се отнесат към това. В последно време те са се убедили, че нещо Ви притеснява, и ще бъдат във възторг да ви видят сега – в прекрасна форма, усмихнати, спокойни – както някога в добрите времена. А и на Вас това ще Ви е приятно.

Козирог

Днес ще срещнете някого, с когото ще говорите на един и същ език и ще се разбирате даже и без думи, сякаш си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика помежду ви, не губете връзка с този човек.

Водолей

Днес у Вас ще се появи желание да измените привичния порядък на действие и да го направите по- интригуващ и необичаен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични мечти и планове. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предптиемете нещо. Днес общуването ще Ви бъде интересно и приятно. Може да се срещнете с роднини или да прекарате времето с децата. Може да си позволите кратка екскурзия и пътуването ще Ви бъде интересно и приятно.

Риби

Ако днес започнете да се опитвате да постигнете нещо със своя любим човек, не трябва да апелирате към неговата съвест. Дори и съвсем да няма, тя обезателно ще се събуди, а за да скрие този скръбен факт, той ще започне да изкарва яда си на Вас. Наистина ли искате ефекта да бъде такъв?

c