Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 16 декември - Ден за подкрепа на любимите хора

Овен
Днес не трябва да подвеждате своя любим човек, дори и такова поведение да бъде неизбежно от Ваша страна. Постарайте се да изпълните всички негови изисквания и да отговорите на въпросите, заръките и молбите му. Тогава той ще почувства, че Вие наистина сте надежден човек, а на Вас само това Ви трябва.

Телец

Не давайте възможност на тези, които Ви заобикалят да „ изключат” двигателя, ако Вие имате друго виждане по въпроса. Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти , и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно! Продължавайте да вървите напред!

Близнаци

Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, отлично настроение и желанието да сте от полза, ще способстват за блестящите резултати във всяка започната от Вас работа. В същото време помнете, че не трябва да оставате сами. Около Вас ще има много хора, желаещи да Ви окажат подкрепа, и едновременно с това – споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните лидери в своята среда. Твърде възможни са успехи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни изследвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак

Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се иска от Вас днес е, да запазите в границите на нормалното добро настроение, и да не пречите на желаещите да решават своите проблеми. Вероятни са неочаквани успешни съвпадения. Не е изключено почти чудесно стечение на обстоятелствата, което ще Ви даде възможност да реализирате цели, които сте си поставили отдавна. Денят е много подходящ и за регулиране на семейните разногласия и решаване на всякакви въпроси, в това число и имуществени. Радвате се на много голям авторитет и даже представители на по-възрастното поколение охотно ще се вслушват във Вашето мнение.

Лъв

Днес вероятността да „заразите” Вашия любим човек с любов към нещо, което Ви е скъпо, е голяма, както никога. Неизвестно е, защо точно в този ден той ще се окаже особено възприемчив към Вашите възторжени увещания. И даже не е и толкова лошо: общите интереси имат важното свойство да сближават и без това близки хора.

Дева

Денят ще Ви зарадва с промени в личните отношения. Чувствате се по-уверено и ще забравите за много съмнения и тревоги. В миналото ще „отидат” и обидите, каращи Ви съвсем до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и приятелските връзки, и въобще позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни подаръци и изгодни покупки. Дори и да похарчите голяма сума за покупки, приятните емоции ще оправдаят всички разходи. В създадената атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.

Везни

Разбирате, че е дошло време за промени, и чувствате, че първото нещо , от което трябва да се откажете – това са старите връзки. Да, нещата стоят точно така! Хората, с които общуването до скоро е било интересно и полезно, сега Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( макар че това не е много характерно за Вас). По-добре е да се разделите като приятели, отколкото като врагове. От друга страна, съвсем не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Например ако днес се скарате с човека, когото обичате , и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост, а направете първата крачка за оправяне на отношенията. Не чакайте благоприятно стечение на обстоятелствата, защото това може и да не стане твърде скоро.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска , да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или осъществяване на някаква Ваша мечта.Ще Ви оказва помощ както с думи, така и с дейстия. Само че на моменти не само че няма да Ви помага, а направо ще Ви пречи… Но главното е порива и желанието му да бъде полезен!Стрелец

Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини, или да си обменят последните новини. В резултат е възможно още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

Козирог

С оптимизъм гледате в бъдещето. Този ден е изключително подходящ за правене на планове и стремеж за тяхната реализация, но е неподходящ за извършване на финансови операции , посещаване на данъчни инспекции, назначения, както и за застраховки от всякакъв характер. Материалните средства, с които в момента разполагате, може да бъдат подложени на сурова ревизия. Ако нищо не Ви заплашва отвън, звездите Ви приканват да направите доброволна инвентаризация на своите ценности – веществени или духовни. Не е изключено да изплуват предишни грешки във водене на дейността или в общуването с хората, пречещи на стабилността на Вашите доходи. Ако ги има, отстранете ги!

Водолей

Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с доста особени чувства, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка ситуация, да му кажете това. Разбира се, не винаги печелите в казиното на живота, но от време на време Ви се пада джакпота.

Риби

Шансовете да спечелите важна победа са доста високи, но трябва да помните, че ситуацията изисква нестандартни крачки и оригинални методи. Следването на чужд пример, дори и той да е най-добър, е похвално, но ще бъде учудващо непродуктивно. Но пък собственият път ще Ви доведе до целта много по-бързо, отколкото бихте могли да предположите. Денят „става” за проява на инициативи в личния живот. Правете комплименти и не се скъпете на знацио на внимание.! Така ще успеете дори и непредвидената романтична среща да направите незабравима.

c