Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 декември - Чар и запознанства за едни, а за други рискове

Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Телец

Днес много неща в личния Ви живот ще зависят от Вашата сдържаност, умения да се грижите за себе си и търпимост към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия любим човек на първо място. Ако такива качества се открият в душата Ви навреме, няма да възникнат никакви проблеми през този ден.

Близнаци

Днес е благоприятен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се искало днес да прекарате деня, и смело вървете там, където такива се въдят в изобилие. Умните се срещат в библиотеката, веселите – в дискотеките, а общителните – на купоните. Само помнете, че от всяко правило има изключения.

Рак

След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само трябва да се заемете с нещо интересно, и да позабравите за своите вълнения. Както винаги, за Вас не представлява трудност, да си намерите подходяща компания. Може да се наложи да отделите време за роднини, които се оплакват, че отдавна не са Ви виждали. Но това е приемлива цена, тъй като и сами знаете, колко много Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

Лъв

Днес ще забележите осезателни промени в някои свои отношения, което ще Ви разкрие съвършено нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно обсъждане на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши идеи засягат приятелство, ще забележите как другите ще започнат доста по-уважително да се отнасят към Вашите интереси и потребности. С други думи казано , много неща ще започнат да се променят, и то – видимо към по-добро.

Дева

Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша – нека да се запази за дълго време.

Везни

Не се страхувайте днес да се решите на рискована, необмислена и малко откачена крачка. Знайте че точно това е, което Ви е нужно сега! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да промените нещо в отношенията ви, които сега са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион

В този момент точно Вие се явявате център на своя кръг на общуване, поради което трябва да предприемете активни действия и да съберете всички заедно. Това може да бъде сбирка у Вас, някаква разходка сред природата, или нещо съвсем зашеметяващо, като например да прекарате вечерта в игра на боулинг. Главната Ви цел ще е, да съберете всички заедно, за да оправите отношенията помежду им. Но дори и да не успеете да съберете всички, не смятайте неуспеха за минус за Ваша сметка. Задачата Ви е, просто да дадете на хората възможност да пообщуват.

Стрелец

Открити? Невероятно общителни? Кой, Вие ли? Че как иначе! Нали именно с това се славите?… И до такава степен сте популярни, че ако в един момент притихнете, приятелите и роднините просто не знаят, как да се отнесат към това. В последно време те са се убедили, че нещо Ви притеснява, и ще бъдат във възторг да ви видят сега – в прекрасна форма, усмихнати, спокойни – както някога в добрите времена. А и на Вас това ще Ви е приятно.

Козирог

Козирозите са готови да опитат щастието си на ново поприще, а днешният ден е много подходящ за правене на първи крачки в избраното направление. Наистина. Ще се наложи да се действа доста твърдо, а това съвсем няма да се хареса на всички. Денят може да бъде свързан с прекратяване на отдавнашни отношения, които не сте ценили кой знае колко, макар че сте извлекли от тях максимална полза. Денят е много подходящ за големи придобивки , а и финансовото Ви състояние позволява да правите покупки, без да прибягвате до помощта на приятели или кредитори. Вечерта е възможно да почувствате преумора и неразположение.

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!

Риби

В този момент просто не можете да отидете твърде далеч с експериментите. Открити сте за всичко непознато и умът Ви е готов за временно объркване. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара умът Ви да работи с пълна сила. Това може да бъде дълъг и сложен художествен или даже документален роман, колкция от пъзели или сложни кулинарни рецепти, които ще си дадат възможност да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.

c