Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Два специализирани автомобила за над 400 000 лева ще закупи Община Ген. Тошево

Обществена поръчка, която предвижда закупуването на два специализирани автомобила за нуждите й, обяви Община Генерал Тошево. Стойността й е 427 624 лева с включен ДДС.

Почъчката е с две обособени позиции. Първата е за доставка на каналопочистващ камион. Той трябва да е фабрично нов, неупотребяван, произведен след 1 януари 2020 година. Няма изискване за марка и модел. Камионът трябва да е дизелов, с обем на двигателя 4 500 куб. см. Каналопочистващата настройка трябва да е цилиндър, с обем не по-малък от 8 куб. м.

Втората обособена позиция на обществената поръчка е за доставка на товарен автомобил със самосвална надстройка, кран, ротатор и кофа. Той също трябва да е фабрично нов и неупотребяван, с дизелов двигател, произведен след 1 януари 2020 година. И за самосвала няма изисквания за марката и модела. Товароподемността му /полезен товар без тегло на крана и кофата/ е необходимо да е не по-малко от 8 тона. Трябва да е поне с една жълта сигнална светлина, разположена на кабината.

Начинът на възлагане на обществената поръчка е открита процедура. Срокът за подаване на офертите е 10 януари 2022 година.

c