Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 14 декември - Щур късмет очаква едни, лоши новини ще чуят други

Овен
И през тази, както и през изминалата седмица звездните влияния ще бъдат много благосклонни към вас, стига да сте концентрирани, да следвате целта, която сте си поставили, и да насочите енергията си в едно направление. Спазвате ли тези препоръки, ще имате успех в начинанията си, а най-хубавото е, че ще се радвате и на подкрепа от околните, и на голям късмет. Казано накратко, през следващите дни онова, което изглежда като късмет, всъщност ще бъде плод на усилията, които сте положили в миналото, или на онези, които ще полагате занапред.

Седмицата е чудесна за бизнес, за уреждане на правни въпроси, за пътуване и учене – ще имате сполука, независимо дали сега правите планове, започвате нещо ново или вече сте се задействали. Ако през следващите дни имате някакви проблеми, те биха могли да дойдат от неправилна комуникация – например, да се опитвате да налагате мнението си на околните или да смятате, че знаете повече от тях. Малко по-голяма толерантност към колеги и приятели няма да ви бъде излишна.

Към края на седмицата ще се наложи да се занимавате с разрешаването на финансов въпрос. Не подхождайте с лека ръка и въведете ред, защото, ако не го направите, по-нататък през месеца ще си имате проблеми. Обърнете внимание на здравето си – ако се пренапрегнете, тялото ви ще ви даде сигнал.

Телец
Даже и да искате, през тази седмица трудно ще се застоите на едно място – вероятно ще имате повече срещи и служебни ангажименти. Що се отнася до общуването с околните, там ситуацията ще бъде доста шарена – може да имате и приятни разговори, но и нищо чудно някой да ви подразни с поведението и с изказванията си. Едно е сигурно – няма да ви стане скучно, тъй като все нещо ще ви провокира към размисли, а също така и към споделяне на тези разсъждения с близки, приятели и съмишленици. Вниманието ви ще бъде насочено към работата и служебните взаимоотношения.

Ако очаквате отговор по служебен въпрос или има нужда някаква ситуация да бъде изяснена, през следващите дни това би могло да се случи. Преговорите по делови въпроси ще бъдат успешни – ще водите акттивна комуникация и има шанс да постигнете договореност. Единственото нещо, което би могло да ви саботира, е ако откажете да водите диалог, защото смятате, че само вие сте прави – но така няма да помогнете на себе си.

Колкото по-добре посрещате новите идеи, нестандартното мислене и новите възможности, толкова по-добре. През тази седмица материалното ви положение ще бъде стабилно, тъй като ще имате приходи.

Близнаци
През тази седмица съществува вероятност да научите нещо, което е било скрито за вас, или да осъзнаете нещо, което не сте признавали пред себе си. Възможно е някои от вас да разберете, че колега е говорил зад гърба ви, или че някой е действал подмолно срещу вас. Изобщо, седмицата за вас може да е по-трудна в емоционално отношение – има вероятност нечие поведение да ви накара да се чувствате обидени, тъжни или ядосани.

Все пак се опитайте да не затъвате в негативни мисли – дори сега да сте се съсредоточили върху проблемите, има вероятност да започнете да намирате решения съвсем скоро, след още няколко дни. През тази седмица може да решите да се откажете от нещо – това е решение, което отдавна е назрявало у вас, но не сте имали смелост да предприемете действия.

Изобщо, предишните ви действия ще имат отношение към всичко случващо се през следващите дни, така че моментът е подходящ да си направите равносметка и да си извлечете поуки от грешките, ако сте ги допуснали. През тези дни ще има и работа, и удоволствия – двете ще вървят ръка за ръка. Ще имате поводи да общувате с приятели, а също така са възможни и запознанства.

Рак
През тази седмица вниманието ви ще бъде заето основно със служебни ангажименти. Отнасяйте се сериозно към тях и направете това, което се изисква от вас, защото, ако не си свършите работата и не обръщате внимание на детайлите, през следващите седмици ще трябва да го направите, но с цената на нерви и по-големи усилия.

Освен това има шанс работата, която свършите сега, да ви донесе нещо – например допълнителни доходи, нови контакти, съдействие или нещо друго, така че през следващите дни ще имате още един стимул да бъдете по-концентрирани, по-работливи и по-организирани. Ще е във ваша полза, ако през следващите дни сте по-прагматични – недейте да летите високо в облаците и обръщайте внимание на финансовите въпроси.

Това не значи да се отказвате от целите си, а просто следва да търсите практически начини за реализацията им, а не само да подхранвате надежди и блянове за бъдещето си. Предстои чудесен период да се изявите и да оберете овациите, особено ако става дума за сценични или творчески изяви. През тази седмица не отказвайте покана за събиране – може да се запознаете с интересни хора или просто да се заредите с позитивни емоции.

Лъв
През тази седмица ще бъдете много продуктивни – всички усилия, които полагате, ще дават чудесни резултати, така че не пестете сили и довършете онова, което сте започнали. Седмицата е много благодатна да реализирате целите си – професионалните и в бизнеса. Макар да се възползвате максимално от позитивните звездни влияния, ще бъде потребно да спазите две условия. Първото е да сте целенасочени и да работите, за да постигнете целта си, а второто е да работите съвместно с правилните хора – само така ще получите нужното ви съдействие.

Ако ще трябва да прилагате натиск и да молите някого да ви помага, значи може би е добре да преосмислите партньорството и да решите дали наистина можете и искате да работите с въпросните хора. През тази седмица при вас темата за истината отново ще излезе на преден план. Това би могло да означава, че ще осъзнаете нещо за себе си или за връзката си с друг човек, ще получите някаква ценна информация или ще усетите силен подтик да споделяте това, което чувствате и мислите.

А нищо чудно и да достигнете до някакво прозрение за себе си или за връзката си. Искреността ви може и да не се понрави на някого, но това едва ли ще ви спре. Периодът е подходящ ден за почивка – не започвайте нищо ново, но ако имате енергия, бихте могли успешно да довършите нещо. Предстоят дни, по-трудни откъм комуникация – лесно ще си изпускате нервите. Седмицата е чудесна за пътуване, вкючително и в чужбина.

Дева
През тази седмица събитията ще извикат по-дълбоки размисли у вас и нищо чудно да ви накарат да направите някои изводи за себе си или да вземете решение за някаква промяна в личен или в професионален план. Обърнете внимание на всичко онова, което ще ви вълнува през следващите дни, защото по всичко личи, че то ще продължава да занимава мислите ви и през следващите седмици, а в някаква степен дори ще предопредели курса, който ще следвате и по-нататък, през 2022 година.

През тази седмица звездите ще ви подтикнат да мислите трезво и практично, а в същото време – дългосрочно: периодът е много подходящ за съставяне на планове. Дори да не искате да го правите, по всяка вероятност събитията ще ви подтикнат. Обмислете внимателно възможностите си и преценете кое е ваш приоритет – така ще решите от какво да се откажете и какво следва да промените – в себе си или в обстоятелствата. Някои от вас може да получите нова възможност за развитие в кариерата или в служебната ви среда нещата да се подобрят. Разговорите, които ще водите, ще бъдат доста интересни и нищо чудно от тях да научите някаква неизвестна за вас информация.

Основната препоръка към вас и през тази седмица е да не използвате средства като манипулация, подкупи и интриги, за да получите желаното или за да задържите някого при себе си – дори да постигнете успех, той ще бъде временен и ще има своята цена в дългосрочен план.

Везни
Очаква ви емоционална седмица, в която има вероятност в личните си взаимоотношения да бъдете изправени пред трудност. Независимо дали става дума за явен конфликт с някого или за някаква ваша дилема, не подхождайте с лека ръка към случващото се – обърнете му внимание, вземете отношение и осъзнайте своята лична отговорност за ситуацията. Ако точно сега си заровите главата в пясъка и се направите, че нищо не се случва, или пък започнете да обвинявате друг човек, има вероятност след време да попаднете в подобна ситуация. Освен това точно сега ще се поучите от опита – нещо, което в бъдеще ще ви бъде полезно.

Седмицата е чудесна за любовния ви живот, защото с искреност и дипломатичност има шанс, като се опитате да намерите пресечна точка, да преодолеете разминаването с партньора си по някакъв въпрос. Това обаче ще стане, само ако държите на връзката си и положите усилия – упорствате ли вие да надделеете, може в крайна сметка и да стане на вашето, но това няма да е в името на близостта. Тъй като колебанията и съмненията ще владеят умовете на много от вас, ако се случи, не мислете прекалено много, защото ще се объркате.

Вместо това слушайте сърцето си – ако решението ви е правилно, ще го почувствате; ако ли не, ще трябва да се оправдавате, включително и пред себе си. В служебен план седмицата е особено благоприятна да се насладите на резултатите от усилия, които сте положили, да довършите нещо или да се освободите от изпълнението на излишен ангажимент, който вече сте поели.

Скорпион
През тази седмица вниманието ви ще бъде заето основно със служебни въпроси и проблеми. Дали обстоятелствата ще бъдат благоприятни за вас зависи много от това как и за какво изразходвате енергията си. Тъй като има известна вероятност на работното ви място да възникнат конфликти, някои от вас може да се изкушат да бъдат въвлечени в клюки и интриги. Така обаче няма да постигнете нищо и ще изгубите време и сили, които бихте могли да използвате за нещо по-важно. Така че препоръката към вас е да се съсредоточите върху изпълнението на конкретните задачи и неотложните дела и да организирате времето и работата така, че да успеете да свършите всичко.

Периодът е много благоприятен за довършване на започнатото – ако сега успеете да отметнете повече работа и не я отлагате, до края на декември ще ви бъде по-леко. Тъй като съществува риск и в личните, и в служебните ви взаимоотношения да се породи неразбирателство, опитайте се все пак да говорите за проблемите, колкото и да ви е некомфортно – само така ще успеете да си изясните кой какво и защо прави.

Имайте предвид, че всичко скрито-покрито лесно ще излиза наяве през следващите дни, така че не говорете зад гърба на хората. Бъдете особено внимателни при общуването – ще проявявате склонност да драматизирате и да изкривявате фактите както ви изнася. За да приемете собствените си чувства, вероятно ще имате нужда от подкрепа или от съвет от приятел.

Стрелец
Очаква ви много успешна седмица, особено що се отнася до работата и професионалното ви развитие. Ще имате добри идеи, а най-хубавото е, че ако не ви мързи да работите, ще постигнете и значителен напредък при реализацията им. Това, на което е добре да обърнете внимание през следващите дни, са контактите. Каквото и да сте замислили – в личен или в служебен план, споделете го с повече хора, помолете за съдействие и приемайте съвети. Нищо чудно, ако се обадите на някого, той да ви препрати към друг или да ви даде идея, която пък да ви бъде полезна.

Изобщо, разковничето ще е в общуването и в обмена на информация, така че за нищо на света не се затваряйте в себе си и не преставайте да търсите онова, което ви е нужно. Всекидневието ви ще бъде доста забързано през тази седмица, така че има вероятност да свършите доста неща, но по-добре не си правете стриктни планове, тъй като ще възникнат доста непредвидени обстоятелства. Може например да сте си решили нещо, но някоя среща да се проточи по-дълго от предвиденото и в крайна сметка да не ви стигне времето.

Давайте го по-лежерно и не се ядосвайте за неща, които не бихте могли да контролирате – така ще ви е по-лесно. Почивните дни ще бъдат много приятни, а ако решите да работите – и доста успешни. В социален план ще привличате лесно вниманието, а някои от вас може да се впуснете и в любовно приключение.

Козирог
През тази седмица звездите ви дават чудесна възможност да изясните спорен въпрос с човек, с когото поддържате лични или делови взаимоотношения. Препоръката към вас е да не избягвате трудните разговори, защото именно те ще ви помогнат да намерите изход от някаква ситуация, ако става дума за работа – да постигнете напредък, или да разберете как реално стоят нещата във връзката ви.

Що се отнася до всекидневните дела – особено служебните – през следващите дни е възможно да срещнете някои предизвикателства, например такива, свързани с пари. Това обаче не бива да ви притеснява, защото точно сега, стига да искате, може да преодолеете пречките и в крайна сметка нещата да се наредят. Имайте предвид обаче, че под „нещата да се наредят” се има предвид да се намери решение, което да устройва всички замесени – ако се стремите на всяка цена да стане на вашето и не сте склонни да правите компромиси, нищо чудно положението да се закучи.

Преодолейте склонността си да се запъвате на едно място, защото така само ще си усложните живота, а и няма как да спрете промените, които назряват. Финансовите въпроси ще бъдат на дневен ред през цялата седмица – може да купите нещо, да получите пари или да водите преговори, в които трябва да постигнете финансова договореност.

Водолей
През тази седмица ще се чувствате някак в свои води, защото ще бъде удовлетворена вашата потребност да бъдете сред хора, в чиято компания се чувствате добре. Може би ще ви поканят на някакво събитие, приятелите ви ще ви търсят по-често или работата ви ще изисква по-голяма динамика и по-добро общуване. Насладете се на чудесния период и не отлагайте важни разговори и преговори за по-нататък през месеца, защото тогава няма да постигнете толкова добри резултати колкото сега.

Ако пропуснете нещо, ще имате възможност да се върнете и да оправите нещата, но със сигурност ще ви бъде по-трудно. Сферата, в която е възможно да срещнете препятствия и да изпаднете в неблагоприятна ситуация през идните дни, е домашната, особено ако комуникацията ви с близък роднина е трудна или отношенията ви са по-сложни. Има вероятност напрежението да ескалира, а и точно сега едва ли ще си замълчите, както сте го правили преди.

Имайте предвид, че точно сега звездните влияния ще ви подтикват да казвате истината и да сте обективни. Така че, ако смятате, че в някаква ситуация е била проявена несправедливост, не е нито във ваша полза, нито в полза на близките ви да си мълчите – вие сте достатъчно дипломатични и деликатни, за да изразите позицията си по подходящ начин. Почивните дни са много благоприятни дни за вас, особено ако не ги прекарвате у дома и се отдадете на забавления.

Риби
През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде заето с финансови въпроси. Имайте предвид, че ще успеете да постигнете напредък и събитията ще се развият благоприятно за вас, тъй като ще имате нужната ви подкрепа. Но не трябва да бездействате, а следва да сте активни. Ако положите усилия и свършите своята част от работата, ще бъдете възнаградени. Периодът е много подходящ за водене на преговори, за подписване на договори и за уреждане на финансови взаимоотношения.

В по-общ план, ако сте малко по-гъвкави, през тази седмица ще извлечете по-голяма полза и поука от ситуациите, в които попадате. Опитайте се да се адаптирате към случващото се, вместо да държите на всяка цена да стане на вашето – така и околните ще ви съдействат по-лесно. Що се отнася до отношенията с хората, които ви заобикалят, вслушвайте се в чуждите мнения – нищо чудно да научите нещо ново, а, дори и да не сте съгласни, поне ще се обогатите, като се запознаете с друга гледна точка по въпроса.

През почивните дни внимавайте, ако решите да купувате нещо или да залагате – може да сбъркате в преценката си или да изгубите пари. През цялата седмица се опитвайте да давате по-голяма свобода на близките си, особено ако става дума за любимия човек – ако ги ревнувате или очаквате да правят това, което искате, отношенията ви ще пострадат.

c