Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Кукленият театър в Добрич с четири представления на "Топла приказка от сняг" преди Коледа

Четири представления преди Коледа предлага на малките си почитатели Държавен куклен театър „Дора Габе“ в Добрич. Децата ще могат да видят спектакъла „Топла приказка от сняг“ в залата на театъра на 19 декември от 11.00 часа, на 22 декември от 18.00 часа, на 23 декември от 11.00 часа (подарък за децата от Общинския съвет на БСП) и на 23 декември от 18.00 часа.

"Топла приказка от сняг" е драматизация на Христина Стоилова по приказката  „Слънцето и снежните човеци“. Режисьор е Веселин Анев, сценография - Адриана Анева, музика - Стоимен Стоянов. Участват актьорите Теодора Желева, Мила Боянова и Росен Радев.

След всяко представление специален гост  ще е Дядо Коледа, който ще раздава подаръци на най-нетърпеливите деца. От театъра молят родителите да подготвят предварително подаръците и да ги  оставят в деня на представлението на касата на ДКТ “Дора Габе“.

Представленията се играят при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Родители и придружители над 18 години ще влизат в залата на театъра само след представяне на един от следните документи: сертификат за ваксиниране срещу Ковид; за преболедуване на Ковид; PCR тест, направен до 72 часа преди представлението; бърз антигенен тест, направен до 48 часа преди представлението.

c