Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

В Добрич отвори врати най-новият търговски комплекс "DS Park"

Най-новият търговски комплекс в град Добрич - ритейл паркът "DS Park" отваря официално врати от днес 9 декември 2021 г. Центърът на бул. Добруджа" 4 се простира върху 6630 кв. м разгъната площ, като са обособени 11 търговски зони. На този етап ще функционира едно от двете нива на ритейл парка, като се очаква до месеци да заработи и второто.

На първия етаж в комплекса клиенти ще очакват едни от най-популярните брандове у нас, сред които "Billa", "Pepko", "DM", "KiK", MatStar. Обновен и с още по-богат асортимент на предлагане ще бъде и добре познатият в града строителен хипермаркет "DS Home".

Във втория етап от реализацията на проекта в "DS Park" ще отворят врати и Sinsay, аптека Матрикариа, EasyPay и други.

Целта е добричлии и гости на града да имат възможност за пазаруване на едно място на хранителни стоки, строителни материали, стоки за дома, грижа и мода за  семейството... За удобство на клиентите комплексът разполага с 250 паркоместа.

Инвестицията в ритейл парка е в размер на 6 500 000 лева. Изпълнител на проекта е строителна фирма "Home Pro", с главен проектант арх. Недко Георгиев от бюро А1 Архитекти. 

"DS Park" e логично продължение на инвеститора след разкриването на 6 търговски обекта "DS Home" - в София, Варна, Бургас, Добрич и Албена. 

Добрич е избран неслучайно - именно тук преди много години компанията стартира своето развитие. С отварянето на обектите в ритейл парка, се очаква и откриване на все повече работни места в града.

c