Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Промо: Млади таланти от Добрич и Русе влязоха с видео в надпреварата "Детска мелодия на годината" 2021

Квартетът "Приятели на песента" - трима талантливи певци от Студио "Сарандев" в Добрич, заедно със своя приятел Марти от Русе, влязоха с видеото "Нарисувай звезди" в надпреварата за най-много гласове в тазгодишното издание на конкурса "Детска мелодия на годината".

Промото на видеоклипа към песента "Нарисувай звезди", една от 14-те песни на Националния фестивал "Детска мелодия на годината" 2021, бе днес, 9 декември.

Във видеото участват младите артисти на Студио "Сарандев" Денислава Димитрова, Мартин Стоянов и Симона Тодорова. Тримата, заедно с Мартин Сиромахов от Русе, бяха избрани да представят като квартет новата авторска детска песен "Нарисувай звезди" на Биляна Ангелова. Песента бе записана в студио през месец юли т.г., а видеото е заснето през септември в град Варна. Организаторите на "Детска мелодия на годината" започнаха да промотират видеата на 14-те песни на 2021-ва от началото на декември, качвайки последователно по една от песните-участници в надпреварата. "Нарисувай звезди" е под №9, затова и днес бе представена за първи път в You Tube.

Песента-победител ще бъде излъчена през следващата година по време на Гала концерта. Професионално жури ще определи призьорите. Детско жури също ще излъчи свой победител. А наградата на публиката ще спечели песента, получила най-много лайкове в YouTube.

https://www.youtube.com/embed/oFEO-m3JYHY
c