Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Най-новият търговски център в Добрич "DS Park" отваря утре, вижте кои са магазините

Най-новият търговски център в Добрич - "DS Park", отваря врати утре. Намира се на бул. "Добруджа" 4, до базата на "DS Home“ /„Добрич строй“/. В близост е до кварталите "Дружба", "Балик", "Христо Ботев", "Строител".

Първоначално откриването беше насрочено за 2 декември, но след това отложено за 9 декември.

Засега в комплекса ще има магазини на веригите Billa, Pepco, DM, MatStar, KiK и DSHome. Някои от тях обявиха, че в първия ден ще предлагат и специални отстъпки на клиентите си.

От PEPCO съобщиха, че новият магазин ще отвори в 9 часа на 9 декември. В него добричлии ще могат да намерят дамски и детски облекла, както и аксесоари за дома, много цветни играчки за малчуганите.

От Billa информират, че отварят новия си магазин в Добрич в 10 часа. Той е модерно обзаведен, зареден с огромно разнообразие от продукти на достъпни цени. А промоциите, офертите и страхотните отстъпки правят пазаруването още по-приятно и лесно, уверяват от търговската верига. Обещават и специални оферти.

Дрогерията dm отваря втория си магазин в Добрич. От там също увериха, че ще има изненади и подаръци.

10% отстъпка за всички артикули обещават и от веригата магазини KiK за 9 и 10 декември.

"DS Home" посреща обновен и с още по-богат асортимент на предлагане.

Първата копка на търговския център беше направена на 26 март. Тогава беше обявено, че обектът е разположен на 6630.10 кв.м разгъната площ, на две нива, с обособени 11 търговски зони в него. Планираната инвестиция е в размер на 6 500 000 лева.

"DS Park" e логичното продължение на нашето развитие, след разкриването на 6 търговски обекта "DS Home" в София, Варна, Бургас, Добрич и Албена", сподели при първата копка Добромир Маринов, съсобственик в компанията.  И съобщи, че първият "DS Park" е в град Добрич, защото преди много години компанията стартира именно от тук.

"Ди Ес Хоум" ООД е сред водещите в страната компании, специализирала се в сектор търговия със строителни материали и изделия за дома. В нейно лице клиентите припознават не просто доставчик, борса или строителен хипермаркет, а надежден партньор, запознат с технологичните специфики в строителството и предлагащ адекватни решения. Комплексни и навременни! Качествени продукти на най-добрите марки, необходими за всички етапи в изграждането на една сграда до ключ, попълват асортимента в "DS Home". А дългогодишното, лоялно партньорство с доставчиците, гарантира гъвкавото ценообразуване за клиентите на компанията.

c