Култура Общество

Най-новите си творби представят пред добричка публика членовете на Дружество на художниците в Добрич

Своите най-нови творби – в повечето жанрове на изящните изкуства, ще представят членовете на Дружество на художниците в Добрич в традиционната си годишна изложба в две от залите на добричката Художествена галерия.

Официалното откриване на експозицията ще бъде на 9 декември (четвъртък), с вернисаж от 16:00 до 18:00 ч. В експозицията са включени живописни платна, графика, скулптура, рисунки, керамики и др. Участниците – утвърдени добрички художници, които въпреки извънредната ситуация не са спрели да творят през изминалата година и ще представят сътвореното от тях пред местните цените на изкуството.

В атмосферата на наближаващите светли празници Художествена галерия – Добрич  и Дружеството на художниците – Добрич отправя покана към жители и гости на града, ценители, приятели и близки на местните творци,  да видят създаденото през годината  и да изберат своя подарък от изложбата. Експозицията ще бъде подредена в зали 1 и 2 на галерията и ще остане отворена за посещения до края на януари 2022 г.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.