Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

„Корнер“ ООД на Валентин Николов от Каварна е „Работодател на годината“

13 работодатели бяха отличени по време на форума „Работодател на годината – 2021” на Агенцията по заетостта, чието осемнадесето издание се проведе днес в онлайн формат. Виртуалното събитие бе открито от изпълнителния директор Драгомир Николов, а имената на наградените обявиха министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев, както и заместник-министрите на труда и социалната политика Лазар Лазаров и Надя Клисурска.

И тази година най-активните партньори на Агенцията по заетостта от цялата страна бяха класирани в 2 категории: „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар” и „Успели заедно”.

Община Каварна ще проверява присвоила ли е фирма незаконно плаж край с. Топола

В категорията „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар” бе отличен по един работодател от територията на деветте регионални дирекции на Агенцията по заетостта в страната:

За региона на Варна отличието тази година е за „Корнер" ООД. От Агенцията по заетостта посочват, че Компанията е ключов работодател на територията на община Каварна, а дейността й е в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. От началото на годината работодателят е обявил 40 свободни работни места на първичен пазар и е осигурил заетост на 35 безработни лица, 25 от които са от неравностойните групи на пазара на труда. Въпреки сезонния характер на дейността си, успява да запази заетостта на 330 работници и служители по време на Ковид кризата.

От компанията заявиха по повод наградата:

Валентин Николов с наградата
Снимка: Royal Grand Hotel Spa

Фирмата в лицето на собственика Валентин Николов с чест и удоволствие прие признанието ! В дългогодишната история на нашата компания , винаги сме се стремели да предлагаме отлични условия на труд ,стимулиране и доразвиване на умения на всеки един от нашите служители, позитивна и приятна обстановка за работа.
Във всеки един от управляваните от нас обекти, предлагаме продукт с високо качество и професионализъм. А това от своя страна се постига с високо квалифициран персонал, удовлетворени и усмихнати служители.
Сътрудничеството ни с Агенцията по заетостта допринася за привличането на нови кадри, намирането на персонал подходящ за всяка позиция и дългосрочна работа с тях .
Последните 2 години бяха изпитание за всички нас , и работодатели и служители ,в условията на пандемия фирмата успя да задържи максимално много служители. Фирма Корнер продължава да се отличава със своята коректност и професионализъм .
Благодарим още веднъж за оказаната чест и доверие

c