Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 7 декември - Разногласия за едни, други ги очаква напрегнат ден

Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериприятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Телец

Съсредоточете се върху получаване на материални блага. Вероятно е решаване на имуществени въпроси и сключване на изгодни сделки. Възможно е получаване на пари за по-рано свършена работа, или връщане на стар дълг. Малко напрегнати ще станат отношенията в трудовия колектив и Вашите победи ще предизвикат завист у заобикалящите Ви. Денят е подходящ за пътуване, а също за започване изучаването на чужд език или култирата на друга страна. Отношенията с близките се основават на взаимна поддръжка. Не проявявайте егоизъм.

Близнаци

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

Рак

Изключително трудно ще бъде за Вашия любим човек да предприеме някаква решителна крачка към Вас или настрани от Вас. И в този и в онзи случай след това ще Ви очаква съвършено друг живот, или поне съвсем различен от този, с който отдавна сте свикнали.

Лъв

Днес ще Ви се стори, че на Вашия любим човек не му е така интересно да общува с Вас, както преди. Възможно е това да бъде лъжливо усещане, свързано с това, че просто има лош ден и натоварването му е прекалено голямо. Съгласете се, че при такова положение човек не може да чувства нищо друго, освен зверска умора.

Дева

Денят е свързан с проблеми в семейните отношения и ще Ви бъде много трудно да се договорите с близките си. Даже и при най-романтичните семейни отношения ще възникне напрежение, а кавгите при проблемните двойки ще бъдат с удвоена честота.

Везни

Постарайте се да установите истинската причина за разногласията, а това е напълно по силите Ви. Не би било зле да намерите време за своето хоби, колкото и безсмислена загуба на време да изглежда това на заобикалящите Ви. Днес точно любимото занимание би помогнало за повишаване на настроението Ви, а и да се примирите с онова, което не можете да поправите.

Скорпион

Планирането – това е ключ към Вашия успех. Затова си отделете достатъчно време за обмисляне на всички детайли. Датите, точното време и друга важна информация, се нуждаят от особено внимание, така че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат едновременно. Колкото по-рано можете да направите това, толкова по-добре. През втората половина на деня, нещо постоянно ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до минимум своето участие в работата на другите хора.

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

Касичката Ви би трябвало отдавна да е пълна с приятно звънтящи монети, грижливо събирани от Вас за круиз. Днес е крайно време да решите сериозно, какво, заедно със семейството си, ще правите през този месец. Посветете този ден на търсене на информация и в правене на сметки. Може и да решите нещо – всичко се случва! Впрочем, доста увлекателен ще се окаже и самият процес на търсене…

Водолей

Рискувате да започнете работа в непозната територия? Не се стеснявайте да задавате въпроси на хора, които са били там преди Вас и без бавене си купете някой пътеводител. Когато се окажете на определеното място, не се страхувайте, да се доверите на своя инстинкт, дори и това да противоречи на благоразумието в смисъл на традиционното разбиране. Следвайки своята интуиция, може да превърнете експерименталната идея в доходно предприятие.

Риби

Днес няма да се наложи да обяснявате на своя любим човек, защо се каните да постъпвате по този или онзи начин, или защо искате от него това или онова. Той и сам ще разбере прекрасно положението и ще постъпва точно като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви препоръчват , да цените момента.

c