Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Победа за Георги Костадинов от Добрич - отива на финала на „Гласът на България“

Георги Костадинов от отбора на Галена  доказа себе си и на какво е способен в Гласът на България с песента “I’d Do Anything For Love”. Певецът от Добрич сподели, че след първото му изпълнение в „Гласът на България“ всеки ден за него е бил като нова година. „Много покани за приятелство, положителни коментари, обаждания от приятели, с които не сме се чували от години. Поплаквах си няколко пъти, защото не съм очаквал такава реакция“, сподели Георги. По думите на приятелката му той коренно се е променил. „Сега е много по-щастлив, мотивиран. Стана много по-комуникативен, какъвто беше преди да спре да пее“, сподели тя.

Не мога да споделя радостта със семейството ми, което е на 500 километра, каза Георги. Но довери, че баба му редовно му разказва как всички съседи се вълнуват и как тя гледа всяка реклама с него.

„Никога в живота си не съм бил по-близо до тази своя детска мечта – да пея. Музиката не е самоцел, да изляза на сцената. Искам да вълнувам. Да накарам хората да се вълнуват“, сподели Георги преди да излезе на сцената.

В крос битките той се изправи срещу Стефан от отбора на Любо. Успя да спечели сърцата не само на менторите, но и на публиката, която с вота си го изпрати на финала.

c