Водещи новини - дясно Политика

Галина Събева, ПП: Всички депутати от Добрич трябва да работим заедно

Галина Събева, народен представител  от ПП „Продължаваме промяната“ по повод откриването на  първото заседание на новоизбраното 47-мо Народно събрание:

Какви са Вашите очаквания от новия парламент?

Очакванията ми от новия парламент са много големи. Ние влизаме в Народното събрание, като сме оставили комфорта си и начертания път, за да тръгнем по нов път. Но виждам надежда. Надявам се, че 47-ото Народно събрание ще има пълен 4-годишен мандат. Към това сме тръгнали и се надявам да нямаме спънки.

Кой е най-важният Ви ангажимент по отношение на област Добрич?

В момента сме в здравна, икономическа и политическа криза. Имаме много големи дела за вършене. Ще работим за подобряване на инфраструктурата и за решаване на всички проблеми в областта, които изискват много работа. Ще акцентираме на здравеопазването. Както знаете в Съвета на директорите на МБАЛ имаме нови хора от академичните среди, което досега отсъстваше в нашия град. Медицинският колеж вече има много добър старт.  

Възможно ли е добруджанско лоби в новия парламент?

От Добрич сме едва шестима народни представители и трябва да работим заедно. Основната ми цел ще бъде да не  се делим на политически партии, а да обединим усилия. Надявам се да го постигнем. Имаме желание за работа. Надявам се шестимата да съберем и да работим заедно за Добрич и Добруджа. За нас от „Продължаваме промяната“ това е на преден план.  

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.