Водещи новини - дясно Култура Общество

Гласът на Изабела в “Eнканто” е на млада актриса от Добрич

Гласът на младата актриса от Добрич Димитрина Германова звучи във филма “Eнканто” на Disney, чиято премиера за България е днес (26 ноември).


Димитрина Германова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич имаше щастието да бъде част от звездния екип от актьори и певци, реализирали дублажа на „Енканто“ – пълнометражен анимационен филм на Disney под №60. Световната кинопремиера на филма беше на 24 ноември, а от днес тръгва по кината и в България.

Енканто е приказно място, където ще се запознаем с магическото семейство Мадригал. Димитрина озвучи една от главните героини в този анимационен филма – Изабела Мадригал. Изабела пък е “госпожица перфектна” и владее силата да контролира цветята. Освен гласът на Диди Германова, в българската версия на анимацията ще чуем и гласовете на Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов, както и на други актьори и певци, озвучили веселите и колоритни герои във филма.

Тази календарна година бе наистина вълшебна за Димитрина Германова, припомня вокалният педагог в Студио “Сарандев” Добрич Елена Карабельова. Младата добричка актриса участва в два мюзикъла на Варненска опера – „Коса“ и „Цар Лъв“, грабна няколко награди Гран при от конкурси за млади поп изпълнители, стана носител на Наградата за млад творец на Община град Добрич. Участието в дублаж на продукция на филмовата компания “Дисни” е своеобразна черешка на тортата в края на календарната година. Като истинска звездна, за 17-годишната талантлива добричлийка, определя Карабельова 2021 година.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *