Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 20 ноември - Скорпион да търси под повърхността, Рибите ревнуват

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

През първата половина на деня емоционалният фон ще бъде доста нестабилен. Настроението на Телците ще бъде променливо: ту прекалено неотстъпчиви и непреклонни, или обратно – странно отстъпчиви и сговорчиви. Въобще не е желателно да се договаряте през този ден за каквото и да било важно: ще обещавате прекалено много, а да спазите дадена дума ще Ви бъде трудно. Денят е свързан с ненужни разходи. Те няма да са значителни, но въпреки това по-късно ще съжалявате за икономиите, които не сте направили. Полезен е контакт с деца и те ще Ви заредят с нужната доза оптимизъм.

Близнаци

Даже и не си помисляйте да излезете от вкъщи, ако на практика нямате желание да го направите. Вашите роднини, близки, съседи или приятели, може да се опитат да Ви уговорят, но ако не сте в настроение да се поразмърдате, не го правете. Залепете подметките си за пода, нахлузете любимата си пижама и намерете най-удобното място на дивана. Ако ситуацията се развива от зле към по-добре, но се сблъскате със сериозно недоволство, по всяко време може да поканите тези „напомпани” у дома…

Рак

Екипната работа днес е важна, но не по-малко важно е да постъпвате правилно. Събитието или купона, който се каните да организирате с малко странична помощ, ще може да бъде подчинено само на Вас и само по Вашите сили ще бъде да го променяте и контролирате, както намерите за добре. Това е само Ваше събитие и трябва да сте уверени, че на всяко кръстовище ще може да направите верния избор. На естетическите Ви способности съответства организаторското Ви майсторство, а Вие умеете да ги комбинирате така, че да се получи оптимален ефект. Другите хора ще се доверят на Вашето шесто чувство….

Лъв

За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или много нормално. Изключение могат да направят само отношенията с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно в близките дни сте ги разсърдили не на шега и сега ще се наложи доста да се потрудите, преди да започнат да изпитват към Вас предишните любов и доверие.

Дева

Това е ден за ефективно взаимодействие и резултатно сътрудничество. Девите са блестящи посредници, които успяват да регулират всякакви делови и лични конфликти, както и да помирят враждуващите страни. Само сами със себе си не са в съгласие и затова няма да Ви са излишни съветите на мъдър и знаещ човек, а е възможно и тези, на специалист –психолог. Този ден разкрива широки възможности за личностно израстване, а и за самоусъвършенстване. Не се отказвайте от духовни практики –те ще дадат добър резултат. Ако се явявате по-„земен” и практически ориентиран човек, бързайте към спортните площадки.

Везни

Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било необходимост, и затова слизайте. Като цяло денят обещава да е спокоен и да не е натоварен със събития. Душата Ви трябва да бъде сгрята от осъзнаването на собствената си необходимост и незаменимост. Какво още Ви трябва, за да сте щастливи?

Скорпион

Днес ще Ви се стори, че Вашият любим човек не само че не Ви разбира, но и не иска да Ви разбере, дори и да се опитва да създаде обратното впечатление. Впрочем, не трябва да вярвате на онова, което е на повърхността! Спомнете си за айсберга и за това, че от него се вижда само една десета част….

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Каквото и да правите днес, любовта на Вашата половинка ще Ви пази, ще бъде основният Ви талисман и ще Ви защитава от всевъзможни беди и напасти. Затова всичко, с което се заемете, дори и да е много рисково, ще бъде успешно. Всъщност не си заслужава да изпитвате талисмана за надеждност, изразходвайки цялата му енергия наведнъж. Може и след това да Ви потрябва.

Водолей

Ще се наложи да си спомните, че любовта не е само удоволствие, а и наличие на някои задължения. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то честно и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е страшно, а даже ще бъде приятно, колкото и да се стремите да убедите себе си и околните в обратното.

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

c