Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Деца в нужда ще подкрепи Община Тервел с конкурс „Нашата зелена Коледа”

Конкурс „Нашата зелена Коледа” за изработване на уникални рисунка, картичка, сувенир и сурвачка обяви Община Тервел. Целта му е организиране на благотворителен базар за деца в нужда.

В конкурса могат да се включат участници от предучилищна, училищна и 18+ възрастови групи. Те трябва с се свържат на тел. 0888 334829 или изпратят лично съобщение във Фейсбук страницата на организацията „Нашата Зелена Точка - гр. Тервел“. Крайният срок е 15 декември. Творбите трябва да бъдат придружени с информация за автора: имена, детско или учебно заведение, възраст, клас, населено място.

С изработените рисунки, картички, сувенири и сурвачки организаторите ще проведат благотворителен коледен базар в периода от 16 до 22 декември.

Всяко детско, учебно заведение или клас ще получи колективна награда за участие. Отделно ще се номинират трима участници от детското или учебното заведение, които ще бъдат отличени с индивидуални награди.

„Да впрегнем творчески заряд, за да дарим усмивки и направим празниците по-топли на деца в нужда”, призовават от Община Тервел.

c