Водещи новини - дясно Здраве Общество

Ваксинират без записване всеки понеделник до 23:00 ч., къде поставят трета Ковид доза в област Добрич

снимка: BaLL LunLa/ Shutterstock

И на 21 ноември 2021 г. ще работи изнесеният ваксинационен пункт в магазин „Практикер“

И тази неделя – 21.11.2021 г., от 10.00 ч. до 14.00 ч. ще работи ваксинационния пункт за поставяне на имунизации срещу COVID-19 в обособеното за целта пространство в магазин „Практикер“. Това съобщи директорът на Регионална здравна инспекция и секретар на Областен координационен щаб към Областен съвет по здравеопазване д-р Ангелова. Тя припомни също, че с цел оптимизиране на възможността за ваксиниране срещу Covid- 19 на работещите лица, всеки понеделник от 18.00 до 23.00 ч. без записване работи имунизационният кабинет на МБАЛ-Добрич АД.

Всеки желаещ да си постави ваксина, може да се обърне към личния си лекар, да се регистрира в Единнния информационен портал или да си запише час в някой от разкритите имунизационни кабинети на територията на областта. Пълният списък на всички кабинети, както и времето, в което се поставят ваксини и телефон за контакт може да видите в прикачения файл.

Д-р Ангелова добави още, че гражданите могат да задават въпроси, свързани с COVID-19 на тел. на РЗИ Добрич – 058/655 501 в работно време през седмицата от 8.30 ч. до 17.00 ч. Директорът на РЗИ посочи и електронен адрес, на който гражданите могат да подават заявление за отмяна на карантина – rzi-dobrich@mh.government.bg

В отговор на запитване на граждани относно записване за трета доза ваксина – къде може да се направи, директорът на Регионална здравна инспекция заяви, че всеки желаещ може да се обади в някой от ваксинационните пунктове, в РЗИ или на личния си лекар.

Ковид-ваксинационни-пунктове-в-област-Добрич

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *