Бизнес Генерал Тошево Общество

Близо 1 700 декара общински ниви край Генерал Тошево се отдават под наем на таен търг

Публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на земеделски земи от общинския поземлен фонд обявява Община Генерал Тошево. Срокът, за който се отдава земята, е  една, три , пет и десет стопански години, считано от стопанската  2021-2022 година, информират от Общината.

Заповедта за откриване на тръжната процедура  и опис на поземлените имотите са публикувани на сайта на Община Генерал Тошево.

Тръжна документация се закупува срещу 20 лева до 12.00 часа на 2 декември от Центъра за услуги и информация в Административната сграда на Общината.

Началната тръжна цена за нивите, които се отдават за 1 година, е 81 лв./дка, а за останалите – 81 лв./дка. Най-големият парцел е в землището на село Бежаново – 360 дка, а край с. Красен се отдава под наем лозе от 170 дка.

Оглед на обектите може да се извърши всеки работен ден до деня, предхождащ този на търга след закупуване на тръжни документи.

Депозит и заявления  за участие се приемат до 15.00 часа на  2 декември. Търгът ще се проведе на следващия ден – 3 декември, от 09.00 часа в зала  „Дора Габе“ на третия етаж в общината.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *