Водещи новини - дясно Култура Общество

Предпремиерно: Дени и Марти от Добрич представиха The Voice of Love – българската песен за Детска Евровизия 2021 в Париж

Българската песен за конкурса „Детска Евровизия“ 2021 “The Voice of Love” беше представена тази сутрин от младите добрички изпълнители Денислава и Мартин в предаването „Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1.

Автори на песента „The Voice of Love“ („Гласът на любовта“) са Васил Гарванлиев, Давор Йордановски, Весна Малина и Стан Стефанов.

В понеделник бяха обявени младите певци, които ще представят България на “Детската Евровизия” на 19 декември в Париж. Дуетът Денислава Димитрова и Мартин Стоянов бяха представени на пресконференция, организирана Българската национална телевизия и Лигна Студиос, които си партнират с община Добрич по реализирането на проекта.

Денислава и Мартин са част от вокално студио „Сарандев“ в Добрич и са сред най-отличаваните млади певци от града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на Елена Карабельова, която е техен вокален педагог.

За първи път регламентът позволява за българските участници да се гласува и от България. Големият победител ще бъде избран с 50% вот на жури и 50% глас на публиката. 19-ото издание на конкурса „Детска Евровизия” ще се проведе на 19 декември в Париж и в него ще участват 19 страни.

Официалната премиера ще бъде излъчена днес (14 ноември) на живо от 17:00 часа по БНТ 1.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *