Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 12 ноември - Успешен ден за Близнаци, Скорпион с опасни чувства

Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец

Най-интересното , което се случва сега съвсем не е на подиумите в Милано или зад кулисите в Холивуд – най-блестящите идеи се раждат във Вашата глава! Подробно изследвайте най-добрите от тях и помислете, как може да ги реализирате. Поговорете с по-опитни приятели и споделете с тях, за какво мислите. Възможно е те да могат да хвърлят светлина на ситуацията и да Ви помогнат да изберете правилно направление за своята дейност. С пълна сила ще усетите върху себе си, какво е това дух на сътрудничество.

Близнаци

Денят ще започне много успешно. Ще се справите с много важни работи, тъй като действате бързо и находчиво, като не се страхувате от нестандартни методи и въобще ще се покажете по най-добър начин. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя ще донесе проблеми при общуването с близките и ще Ви накара да се замислите за перспективите на развитие на отношенията с любимия човек. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи. Пазете се – днес трябва да се въздържате от прекомерни физически натоварвания, преяждане и злоупотреба със спиртни напитки.

Рак

Днес Вие ще бъдете донякъде груби с Вашия любим човек , дори и сами да не забелязвате това. Може пък днес чувствителността му ще се окаже повишена? Така или иначе звездите Ви препоръчват да внимавате за това, което говорите, а и как го казвате….

Лъв

Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева

Всъщност не се познавате от толкова отдавна. Особено в мащабите на Вселената. Само че днес и двамата ще имате усещането, че се познавате цял живот, та даже и мало повече. И през всичкото време сте били щастливи заедно, и дори сега продължавате да бъдете най-щастливата двойка в света. Постарайте се да съхраните това чувство. А то е приятно, не е ли така?…

Везни

Ако бихте могли да знаете, че днес нещата ще се обърнат за Вас по такъв начин, вчера бихте заели съвсем друга позиция. Само че направеното не може да се върне и затова ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен тов нищо няма да бъде така сложно, както Ви се е струвало преди.

Скорпион

Достатъчно! Накрая вече е дошло време, да се освободите от всички онези опасни чувства, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях, и даже си позволете и малко развлечения. Вероятно вече от самата мисъл , че ще се отпуснете и ще престанете да се безпокоите и ще се почувствате по-добре, вече наистина ще сте добре. Но ако искате да си повдигнете настроението, планирайте да прекарате известно време с любимия човек.

Стрелец

Вашите мисли са заети от две неща: как да помогнете в решаването на важен проблем на човека, когото обичате, и който се нуждае от ръководство на своите действия, и как да се върнете към обичайния си начин на живот, когато всичко свърши. При това именно пътят на „завръщането” – това е основния момент. Затова се заемете с него колкото се може по-внимателно. Вие по-добре от другите знаете, колко важно е, да държите в полезрението си нещо мотивиращо, което да Ви помага в придвижването напред.

Козирог

Днес, съвсем неочаквано, ще Ви предложат да започете романтични отношения. При това въобще няма да очаквате това от съответния човек и по тази причина силното учудване Ви е гарантирано. Впрочем, Вие бързо ще се вземете в ръце и ще дадете достоен отговор. Какъв ще бъде той , ще решите сами…

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

Решение на някакъв Ваш проблем ще Ви предложи днес любимият човек. То ще се окаже толкова просто и оригинално, че само ще Ви остане да се възхищавате и да се опитвате да го реализирате в живота. Впрочем, към онова, което чувате, трябва да се отнасяте поне малко критично.

c