Политика

Деница Сачева, ГЕРБ-СДС: Гласувайте, за да спрем преродената тоталитарна власт

Скъпи добруджанци,

Скъпи приятели,

Драги сънародници,

Тази трета за годината предизборна кампания беше особена. Не е лесно да застанеш пред някого и да го убедиш, че България може много повече докато цените на хранителните стоки, на тока, водата и на парното растат. В същото време местата в болниците и силите на лекарите свършват, а наши сънародници умират като на война. Новите противоепидемични мерки ограничават бизнеса, работниците, родителите и учениците, а никой не се замисля да ги компенсира както правихме ние по време на нашия управленски мандат.

Можем да преглътнем всички безпочвени обвинения и компроматите, с които се опитваха да отвличат вниманието ви, но няма как да се примирим, когато хората са притиснати в ъгъла и едва си поемат дъх. Нито, когато има надвиснало съмнение за опорочаване на изборите с ничиите машини и флашките към тях. Това е дъхът на тоталитарна власт, която допуснахме да се прероди. Само седем месеца бяха необходими на тази служебна власт да блъсне държавата в стената. Сладките приказки ярко контрастират с липсата на адекватни управленски действия в полза на хората, бизнеса и държавата. Съмнявам се това да е промяната, която вие – избирателите, ни казахте, че искате на последните два избора. Да, това е промяна, но водеща назад към хаос и разруха. Нещо, което ние никога не допуснахме!

Затова, призивът ми е – гласувайте! Това е най-важното условие да започнем да се възстановяваме от тежките пропадания в последните месеци. А на опонентите ни искам да кажа, че доверието е могъщо оръжие, без което положителните промени не могат да бъдат извоювани. Доверие се печели не с очернянето на политическите конкуренти, а с усилена работа, увенчана с полезен резултат. С пример за ефективни действия и коректност към фактите. Онези, които ползват доверието с вдигнат юмрук вместо с протегната към хората ръка, рано или късно ще се окажат без твърда почва под краката.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *