Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Продължава медицинската програма за рехабилитация след Ковид в курорта Албена

Медицинска програма за рехабилитация след COVID-19 предлага Медицински център Албена. Програмата бе разработена след дълги проучвания от елитен екип от професионалисти, начело с проф. д-р Красимира Кисьова, проф. Енчо Калчев, д-р Огнян Софтов и д-р Румяна Малчева, като е базирана на последните новости на база проучванията за постковид рехабилитация в световен мащаб. Тя се прилага от началото на тази година.

Програмата се предлага в три варианта:

•             6 лечебни дни на цена от 286.50 лв. на човек

•             10 лечебни дни на цена от 449.00 лв. на човек

•             14 лечебни дни на цена от 624.00 лв. на човек

Независимо от избора, всяка една от възможностите на програмата стартира с лекарска консултация за снемане на комплексна оценка за общото здравословно състояние и изготвяне на индивидуална програма от процедури, базирани на резултати от направени изследвания.

Програмата се предлагала в комбинация с настаняване и изхранване на пълен пансион със специално разработено меню.

При необходимост, след консултация с лекар и проверка на нивото на оксигенация се назначава допълнителна процедура „Кислородотерапия с използване на кислороден концентратор“ – по схема и с допълнително заплащане.

При необходимост и след лекарски преглед може да се назначи доуточняване на диагнозата с методите на образната диагностика и/или лабораторни изследвания – срещу допълнително заплащане по предварително определен ценоразпис в кабинета на д-р Малчева.

Задължително се назначат допълнителни функционални изследвания с пулсоксиметър (срещу доплащане) и спирометрия (включено в цената).

Пациентите трябва да носят рентгенова снимка на бели дробове и кръвни изследвания за първичния лекарски преглед. При наличие на съпътстващи болести се представя необходимата информация и изследвания. При необходимост ще бъдат назначени допълнителни изследвания.Област за прикачени файлове

c