Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 11 ноември - От Телец се изискват компромиси, нови идеи за Стрелец

Овен
Aкo се появи шанс да преговаряте „очи в очи” или Ви помолят да направите експериментално представяне , хващайте се за тази идея. С невероятна лекота може да решите тези въпроси, и при това да изглежда великолепно. Имате дарба за общуване с хората, като при това сте способни едновременно да бъдете настойчиви и очарователни. Това е определено печеливша комбинация. Днес е просто отличен ден за преследване на своите цели.

Телец

За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте готови за компромиси , а ситуацията изисква именно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си прамота и откритост, за да запазите спокойни отношения с близките хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни роднини, които неочаквано може да решат да Ви напаравят посещение. Има шанс да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна търговска дейност. Могат да постъпят интересни предложения за сътрудничество, което ще успеете да обсъдите в приятна и неформална обстановка.

Близнаци

Не се страхувайте днес да сте непредсказуеми и оригинални. Това много ще помогне за развитие на отношенията с Вашия любим човек в правилното направление. Това ще е полезно не само за Вас двамата, но и за много от хората, които са около вас, че даже може да се каже и всички.

Рак

Не бързайте да споделяте своите успехи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви не само няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е интересно, може да говорите с когото си искате, само не с член на Вашето семейство.

Лъв

Там, където другите скучаят, пред Вас се открива простор за творчество. Възможно е да разнообразите утрото си, слушайки аудиоуроци „Научете италиански за три седмици”. Или ще забележите, че оранжевите връзки видимо освежават старите Ви маратонки. Или пък ще изрисувате сивата клавиатура на каренца, възползвайки се от червения лак за нокти? Да, с Вас е весело и по този въпрос просто не може да има две мнения. И не е възможно да Ви се попречи, да прекарате отлично времето си!

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни

Звездите препоръчват на Вашия тандем, да поиграете на нещо” от баналната игра с карти на „Магаре”, до компютърните игри с преследване. Може да воювате срещу страшни чудовища, а може и един срещу друг. Важното е, да Ви е интересно и весело, а и времето да минава неусетно!

Скорпион

Отношенията Ви с близките се стабилизират. Днес много по-лесно от всеки друг пут ще успеете да постигнете споразумения и договорености със „сложни” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете не само да преодолеете собствените си вътрешни противоречия, но и на другите да помогнете за постигане на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате таланти, за които до момента не сте си давали сметка, и да имате желание да ги издемонстрирате на всички подред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в романтичните отношения може да стане ревността и стремежът на любимия за изключителен контрол над Вас.

Стрелец

През този ден не трябва да пропагандирате ярките си нови идеи (ако , разбира се, ги имате). Нека те да преминат неголям инкубационен период, тъй като им е необходимо известно време да съзреят и да улегнат. Прекарайте този ден така, както Ви се иска, но не се отдалечавайте прекалено от мястото на своя дом. Опитите Ви да се заемете със скучна рутинна работа, могат да предизвикат у Вас раздразнение. Намерете време за изпълнение на несложни семейни ритуали, както и за общуване с приятели от детството и с роднини.

Козирог

Вие сте от онези мъдри хора, които не се пречупват под натиск отвън. Придържайте се и днес към същата независима позиция, когато колегите се опитат да приложат по отношение на Вас далеч не деликатна татктика, стремейки се да повлияят на Вашата гледна точка. Останете верни на своите убеждения – контролът над ситуацията остава във Вашите ръце, и затова всичко ще бъде такова, каквото го искате. В края на крайщата Ви е нужно да отстоявате своята репутация. И помнете, че именно Вие контролирате всички останали аспекти на своя живот. Постарайте се да използвате много по-малко време за хора, които не уважават това.

Водолей

Животът – това са постоянни взаимни отстъпки, а днес у Вас може да се появи усещане, че е врене още повече да отстъпвате. Работата не е в това, че се държите егоистично. Просто е дошло време да научите някои неща от собствен опит, което съвсем не значи, че трябва да се жертвате. Днес е твърде възможно да се случи нещо, което отдавна сте искали, но за тази цел да се наложи, да се откажете от нещо друго.

Риби

Взимайки на раменете си повече отговорности, довеждате своите мисли за реализация на нови проекти до ниво пристрастяване. Да сте обсебени от тази идея всъщност не е чак толкова лошо, стига да успеете да запазите жизненото си равновесие. Положете големи усилия, за да възобновите общуването си с двама приятели, с които отдавна не сте се виждали. Започнете с електронната поща и телефонно позвъняване. Не е лесно да ги улучите, но проявете търпение. На тях също ще им е приятно да се срещнете!

c