Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Роденият в Добрич Константин взриви "Гласът на България", но не продължи

Елена и роденият в Добрич Константин влязоха във впечатляваща вокална битка в“Гласът на България“ тази вечер.

„Много искам хората да разберат колко са ценни двамата поотделно!”, каза треньорът им Любо Киров.

Песента е много емоционална и на тях им отива и ще покаже най-доброто у тях, смята менторът на парчето на Pink. Искам да постигна оня момент, в който да разказваме историите. Искам хората да разберат колко са ценни двамата поотделно, заяви менторът.

Дори и да отпадна, съм спечелил много с идването си тук и вярвам, че това ще ми донесе бъдещи успехи, заяви преди качването си на сцената Константин.

28-годишният Константин Томов е роден в Добрич, но от 4-годишен живее в София. Споделя, че има роднини тук и всяко лято посещава града ни. Наскоро младият мъж спечели голямата награда в 4-ото издание на Sofia Singer Songwriter Fest (международен фестивал за автори-изпълнители). Талантливият музикант, след блестящ и силно артистичен сет в големия финал, получи висок клас лютиерска китара, предоставена от „Кремона”.

Константин Томов: Чрез музиката човек може да напусне сивия свят и да влезе в един по-цветен

Изпълнението на двамата изправи всички в залата на крака, а очите на Любо Киров бяха пълни със сълзи. Силно развълнуван бе и Иван Лечев. "През цялото време бях настръхнала. За мен това беше най-интелигентния двубой през целия сезон. Такава кракота. Продължават да ме побиват тръпки от вас", сподели Галена. "Това беше страшно емоционално изпълнение. Голямо. Огромно", каза Дара. "Страшни професионалисти сте", добави тя.

"Страшно красива песен и вие я направихте по най-добрия възможен начин", каза Лечев. И добави: "Косьо, не съм предполагал какво носиш в себе си". "Много съм горд и щастлив, че ви познавам и двамата. Направихте онова нещо, заради което музиката е създадена. Вие сте висш пилотаж в изкуството, което се нарича пеене и чузика", каза Любо Киров.

Досега съм изпял две песни със силни послания и ми се ще да изпея и нещо мое, с което да дам на хората една искрица надежда за бъдещето - така Константин заяви желанието си да продължи в "Гласът на България".

Последната дума на Любо беше, че дава възможност да продължи на по-добрия майстор в пеенето Елена.

c