Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 31 октомври - Овен с възможност за бизнес, нервен ден за Рак

Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Телец

За Вас започва по-спокоен и рефлексивен период, затова сега е най-подходящото време за приключване с нещата, свързани с публичността. Всички отношения, на които не достига Вашето внимание, трябва да го получат колкото се може по-скоро, тъй като не след дълго ще се наложи да проявявате гъвкавост, за да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата енергия ще тръгне към спад, затова вечерните разходки и бягане са онова, от което се нуждаете особено много, за да се заредите с енергия отново.

Близнаци

Всичко ново и необичайно сега лесно привлича Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае колко в тези направления, които смятате за най-важни, а и интересите Ви съвсем неочаквано може да се преместят в друга плоскост. Любопитството и желанието Ви да общувате вероятно ще вземат връх над душевните Ви преживявания и практически устреми. Независимо от това, че денят способства за различни контакти, запознанствата от това време в последствие може да се окажат не така дълготрайни, както сте се надявали.

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено много неща ще се случат не така, както са били планирани, а за Вас е изключително трудно да се приспособявате към някаква ситуация. Ще възникне напрежение в отношенията Ви с близките, а през първата половина на деня ще е почти невъзможно да стигнете до взаимно разбиране. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, така и плановете Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари интересни идеи и нестандартни решения.

Лъв

Колкото и да са увлекателни събитията, които стават в личния Ви живот, в никакъв случай не трябва да изпускате от поглед сферата на професионалната дейност. Конкурентите и недоброжелателите действат много активно и ще трябва да положите доста усилия, за да им дадете надежден отпор. За щастие, може да разчитате на приятели, съмишленици и проверени делови партньори. Това е благоприятен ден за промени от романтично естество. Може да става дума не само за нови запознанства, но и за преминаване на съществуващите отношения на друга фаза.

Дева

Ще имате много работа – разнообразна, но и доста уморителна. Ще се налага постоянно да превключвате от една задача на друга, а това ще бъде причина, за да не можете да свършите нищо до край, което пък ще води до постоянно нарастване на напрежението. Ще бъде много трудно да се справите без надеждни помощници, така че е добре да побързате да ги намерите. Вечерта е подходящо време, за да дадете воля на фантазията си. Ако не рисувате фантастични картини, или не пишете разкази за живота на измислени същества, погледайте фантастичен филм или зрелищно екранизирана приказка.

Везни

Използвайте деня, за да направите нужните обобщения, и да доведете до край всички отдавна започнати неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, особено ако нямате надежден помощник. Проблема е в това, че днес ще Ви е особено трудно да оцените обема на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които след това трудно ще можете да се справите. С промените от лично естество също не трябва да бързате: последствията им ще са не съвсем такива, каквито очаквате. Накратко: това не е онзи ден, в който трябва да проявите решителност и инициатива, и затова по-добре стойте в сянка.

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сценарий, и до голяма степен това ще е така. Само че към обяд нещата ще се променят . Затова сутринта не си правете планове, защото ще се наложи да забравите за тях. В същото време са твърде вероятни неочаквани събития в дома, семейството или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже твърде успешно, ако се извършва по строго определен план. Даже и в този случай са вероятни непредвидени усложнения.

Стрелец

През този ден страшно ще Ви се иска, да чуете комплимент от устата на своя любим човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, но все пак бъдете готови буквално на всичко, че даже и на нещо повече. Впрочем, не си заслужава открито да питате – ефектът може да бъде обратен.

Козирог

Днес ще се почувствате като истински герой, който е в състояние да извърши най-невероятни подвизи в името на най- истинската и голяма любов. А в това, че любовта Ви е истинска, въобще не трябва да се съмнявате, особено след постигнатото през този удивителен ден.

Водолей

Звездите Ви съветват днес да поиграете на изневяра. Не да изневерите, а само да поиграете. Приемете поканата за кафе от човека, който отдавна Ви гледа със замъглен поглед, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде възможност още веднъж да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.

Риби

Предстои Ви успешен ден. Вашият любим човек ще бъде постоянно до Вас, когато се занимавате със своите работи, но това съвсем няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви позволи да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и защитено. Както никога.

c