Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Георги от Добрич продължава в „Гласът на България“, открадна го за отбора си Галена

След супер тежка битка изключителният изпълнител от Добрич Георги Костадинов отпадна от отбора на Иван Лечев. Но двама от другите треньори – Галена и Любо, пожелаха да го откраднат. И той продължава в „Гласът на България“.  

Супер тежка битка в Отбор Лечев изправи тази вечер два неповторими гласа - Георги и Борис, два титана един срещу друг. Те са “top of the top“... "Това ще е един от най-силните моменти в цялото шоу!”, каза Лечев преди излизането им на сцената. Изпълнението им изправи на крака треньори и публика.

Страхотни и двамата, така се прави, каза Любо. Галена възкликна: „Вие наистина сте титани, вие сте гласища. Без дъх съм, поздравления, момчета“.

„Останах без дъх, не само аз, но и всички в залата. За такива изпълнения не се говори много“, каза Дара.

Много съм горд и съм много развълнуван. Вие, хора, сте за много по-голяча сцена. Вие и двамата сте за световна сцена. Това, което правите, е неизмеримо, каза развълнуван и през сълзи Иван Лечев.

„Искам да продължа и да ми е гот с цялото предаване, тук с вас, каза Георги. „Смятам, че 26 години са достатъчни за една мечта да е само мечта. Време е да се случи друго“, заяви Борис.

Иван Лечев призна, че именно последните думи на двамата са променили на 180 градуса решението му и в отбора му продължава Борис, а на Георги видимо раздразнен каза, че участието в „Гласът на България“ не е за забавление.

Двама от треньорите – Галена и Любо обаче пожелаха да откраднат талантливия добричлия.

„Не искам повече да си таксиметров шофьор, искам да си певец и България заслужава такъв певец като теб“, каза Галена. И  Георги избра да продължи в нейния отбор.

c