Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 30 октомври - Промени за Овен, неочакван развой на събитията за Телец

Овен
Kaк ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Днес Вашият любим човек няма да има време да решава проблемите Ви – както от нравствен харрактер, така и всички останали. Затова бъдете готови, че няма да Ви разбира и да Ви отделя необходимото внимание и всякакви неща от подобен род. Опитайте се, да бъдете самостоятелни.

Рак

Объркали сте някого с някой друг, или просто сега виждате познат човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в миналото. В света на неотдавнашното поведение на обкръжаващите Ви хора, , не можете повече да си затваряте очите за някои постъпки. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, , трябва да решите какво да правите след това. Доверете се на своята интуиция.

Лъв

Забърканите съобщения е трудно да бъдат възприети, особено ако губите време да ги анализирате и да разберете, за какво всъшност става дума и какво са имали предвид. Прекратете опитите да разшифровате чуждите намерения. Това не само на практика е невъзможно, но и е верен път към разочарованието. Вместо това, преценете какво предстои да правите, за да се развиват събитията в предпочитаното направление, и направете директни крачки , за да положите основите.

Дева

Всяка, даже и най-незначителната хитрост , ще бъде възприета от Вашия любим човек „на щик”. Затова се постарайте днес да сте максимално честни и избягвайте всякакви двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?

Везни

Вашите фантазии не съответстват кой-знае колко на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това несъответствие само ще се увеличава и е възможно в най-неподходящия момент да бъдете шокирани от онова, което става в реалния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете истинското положение на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.

Скорпион

Днес ще се наложи доста дълго да убеждавате своя любим човек в правилността на това или онова действие, което бихте искали той да предприеме. Не се знае , дали ще успеете да се справите с това или не, но ще се наложи да направите замисленото самостоятелно.Настройте се за това по- рано.

Стрелец

Взаимоотношенията ви със съмишлениците през това денонощие не може да бъдат наречени свободни и непринудени. Най-вече ще Ви се наложи да обсъждате стратегически въпроси или да се занимавате с корекция на сложни съвместни планове. Реализацията на общите дълговременни замисли може да се окаже под заплаха или да протекат при трудни условия, свързани със забрани и ограничения. Не губете самообладание и бъдете по-сдържани и дипломатични. В противен случай може да изгубите най-добрия си съюзник, с когото някога сте изяли един чувал сол, или да понесете финансови загуби.

Козирог

Има само един прост способ да облекчите себе си през следващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е лесно да се каже, но е по-трудно да се направи, но веднага щом започнете да полагате усилия, незабавно ще усетите вкуса на свободата. Понякога чувстваото за вина ще възпрепятства забравянето на старите неудачи, лошото отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате виновни, задайте си въпрос защо. В миналото да се върнете е невъзможно. Единственият възможен вариант е, да продължавате напред!

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да се започнат романтични отношения. Днес ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори.

Риби

Днес навярно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фантазия, отколкото традиционализъм. Новите Ви идеи са толкова хубави, че заобикалящите Ви с желание ще се захванат да помагат за тяхната реализация. Може да се правят големи покупки и изобщо да се разпореждате със своите финанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в отношенията си с околните . За целта можете тактично и деликатно да изкажете натрупалото се у Вас недоволство и своите претенции, или да изпълните собствените си отдавнашни обещания. Помнете, че всякакви разногласия и конфликти през този ден може да бъдат урегулирани сравнително лесно.

c