Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Ужасяващи подробности за психотрилъра в Добрич, разиграл се в кв. „Балик“ (18+)

До ужасяващи подробности за драмата, която се е разиграла в апартамент в квартал „Балик“ в Добрич, се добра Про Нюз Добрич от свои източници. Следващите редове не се препоръчват за деца и хора със слаби сърца и лабилна психика!

В сутрешните часове на вчерашния ден в района на квартал „Балик“ в Добрич е открит чисто гол мъж. По него е имало повърхностни наранявания, които на пръв поглед изглеждат като от измръзване, научи от свои източници Про Нюз Добрич.

Информацията на Областната дирекция на МВР сочи, че на 26 октомври, около 06:30 часа е получено съобщение за увредено задно панорамно стъкло на лек автомобил „Ауди“ в района на ж.к. „Балик“ в Добрич. Близо до колата е намерен мъж в неадекватно състояние с повърхностни наранявания. Той е отведен и настанен в Центъра за психично здраве в град Добрич. При посещение в жилището му е открита жена на 43-години с нанесена телесна повреда. Пострадалата е настанена в ортопедията на МБАЛ Добрич, без опасност за живота.

Към момента от ОД на МВР и Районна прокуратура отказва допълнителна информация.

По информация на Про Нюз Добрич двамата са брат и сестра. Живеели заедно, като от 11 години били без родители и той се грижел за жената, която е с психично заболяване. Братът работел в строителството, научихме от живеещи в квартала.

Откриха неадекватен мъж до колата му в Добрич, а в жилището му – ранена жена

Когато униформените отишли в дома им, открили сестрата с напълно ампутирана от китката дясна ръка. Няколко сантиметра по-нагоре костта на ръката е била оглозгана.

Според едната версия, която братът и сестрата споделили, тя поискала пари от него и той й отхапал ръката. Според друго обяснение дланта й била с гангрена и затова той я дъвкал докато я отстрани. Не се изключва да е използван и някакъв инструмент, за да бъде ампутирана ръката. Братът обяснил, че я изхвърлил в тоалетната.

Това се случило в понеделник вечерта. Жената по чудо е оцеляла след огромната кръвозагуба, коментират запознати.

Косата на сестрата е била обгорена. Не се изключва раните по брата да са не от измръзване, а от изгаряне, тъй като той е признал, че е опитал да запали себе си и сестра си. След като не успял, избягал навън.

Какво точно се е случило в апартамента в квартал „Балик“ разследващите тепърва ще изясняват. По случая са назначени съдебномедицинска и съдебно психиатрична експертиза.

Главата на убития в с. Соколово германец била разбита със сап, по трупа имало дълбоки прободни рани

Братът е настанен в Центъра за психично здраве, а сестрата е в ортопедията на болницата в Добрич. Случаят е изумил и медиците, които казват, че не са се сблъсквали с нещо подобно.

Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Добрич. Образувано е досъдебно производство.

Само за броени дни това е вторият случай в област Добрич, който шокира с жестокостта си. В края на миналата седмица разследващите разкриха жестоко убийство на германски гражданин, извършено от двама негови сънародници. Припомняме, че убийците бяха разчленили трупа му на шест части, натъпкани в чували и скрити във фризер. По първоначална информация по останките от трупа са намерени множество прободни рани, някои от които с дълбочина 30 см. Окончателните резултати от аутопсията, която е направена в Съдебна медицина – Варна, все още не са на разположение на Прокуратурата.  За убийството са задържани 59-годишния Ралф Кристиян, обвинен като извършител на престъплението, и 23-годишния му син Тим Кристиян – като помагач. Има данни, че синът е лежал в психиатрия и поради това не е завършил образованието си в Германия. Мотивите за престъплението все още не са ясни.

c