Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 27 октомври - Козирог среща трудности, Рак да прояви креативност

Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Телец

Във втздуха витаят обида и ревност, но Вие нямате вина за това, така че може да забравите своята всеизвестна привичка да поемате вината за всичко от рождението Ви до момента. Небесата днес са устроили нещата така, че всяка среща ще бъде важна и ще има последствия далеч в бъдещето, дори и да Ви се стори съвсем обикновена. Ако у някой от Вашите приятели възникнат проблеми, ще се наложи да го измъквате от къщи и да направите нещо, за да пооправите настроението му.

Близнаци

Посветете днес, заедно с любимия си човек, времето за любуване на природата, на свежия въздух и на прелестта на момента. Постарайте се, да не изпуснете тези вълшебни минути, занимвайки се с изясняване на отношенията.

Рак

Днешният ден ще изисква от Вас взимане на нестандартни решения и използване на неочаквани маньоври на семейния фронт. Например, опитайте с всички за всичко да се съгласявате. Те направо ще останат учудени!

Лъв

Очакват Ви грижи и безпокойство, а при това първите ще бъдат безсмислени, а вторите – безпричинни. Този ден е свързан с напразни разходи на енергия и сили, а така също и с лъжливи надежди. Но пък Вие сте в добро настроение, правите планове и се радвате на живота, което, само по себе си, съвсем не е лошо. Вероятни са спорове с приятели, като дискусиите ще бъдат дълги и остри. Но пък с роднините няма да имате проблеми, тъй като те охотно ще правят отстъпки. Вечерта ще Ви донесе интересно пътуване, увлекателни развлечения и неочаквани предложения.

Дева

Може би планирате сбирка в дома си, а ако още не сте започнали, е време да се захванете. Не е задължително да подготвите храна за цял квартал. Ако искате, може да позвъните на няколко души от Вашите познати и да им предложите да се облекат в розово и зелено и да Ви навестят тази вечер, за да си устроите празника с хавайска пица и пунш в хола. А може и да направите всякакво друго предложение, стига то да Ви се струва приемливо.

Везни

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Скорпион

Днес е възможно да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в семейството Ви са възможни неприятности и даже може да се стигне до скандал. За момент ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, но за щастие, ще бъде временно. Звездите Ви препоръчват преди обяд да си направите кратка разходка и да подишате чист въздух. Каквито и предложения да получите днес, смело може да се заемете с всяко от тях, колкото и необичайно и неочаквано да е. Вечерта ще прекарате в комфортна обстановка

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Не всичко върви гладко и има риск за неуспех във важна за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размисли безценно време, а от добрите резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече смелост, за да постигнете онова, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие възможност, да покажете своите възможности и талант, та затова не е зле да се опитате да удържите своя необоснован страх. Престанете само да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво – правилно…

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а дже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

Интуитивните спонтанни догадки ще Ви направят услуга през първата половина на денонощието, но към края на деня навярно ще се окажат вече ненужни. Ако имате намерение да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде надвечер. Начинанията, свързани с агресия, борба и конкуренцията , ще имат малки шансове за успех. Това е добро време за изгодни сделки с малък и среден мащаб , и за правене на полезни покупки(включително ежедневни дрехи и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни вещи в класически стил.

c