Водещи новини - дясно Здраве

Ваксинационни кабинети в Добрич – къде се ваксинираме без записване

Къде в област Добрич има ваксинационни Ковид-кабинети – където можеш да отидеш и да си сложиш ваксина без да си запазваш час предварително? С този въпрос, поставен от наши читатели, потърсихме директора на Регионалната здравна инспекция в Добрич д-р Светла Ангелова.

Всеки понеделник, от 18,00 до 23,00 часа в имунизационния кабинет в МБАЛ Добрич (бивше спешно отделение) и в имунизационния кабинет на РЗИ – Добрич в Практикер, всяка неделя от 10,00 до 14,00 ч. в следващите 4 недели всеки гражданин може свободно да отиде и да изчака реда си и да се ваксинира.

Имунизирането на тези места е без предварително записване. Всички останали кабинети окомплектоват пациентите според броя дози на 1 флакон ваксина.

Информацията за имунизационните кабинети е публикувана както на интернет страницата на РЗИ, така и на тази на Областна администрация Добрич в секция „Актуално“.

Работното време на всеки кабинет и телефон за контакт може да се намери на следния адрес http://dobrich.government.bg/news.php?id=3923

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *