Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Бащата Ралф призна как е убил и разчленил трупа на немеца в с. Соколово

Извършителят на убийството на 59-годишния немски гражданин в балчишкото село Соколово е направил пълни самопризнания. Той завел униформените и показал къде и как е извършил престъплението. Разпитът му е заснет на видео, научи Про Нюз Добрич от близки до разследването на тежкото убийство.

Припомняме, че след разкриването му бяха арестувани други двама немски граждани, също живеещи в село Соколово. 59-годишният Ралф Кристиан и 23-годишиният му син Ралф.

Баща и син германци убиха сънародник в с. Соколово, поискали 100 000 лева откуп

Бащата е признал, че е извършил жестокото престъпление. Според обясненията му причината за убийството е користна цел. Тепърва обаче обстоятелствата ще се изясняват, а твърденията му ще се проверят.

По информация на Про Нюз Добрич днес е била извършена  аутопсията на убития. Междувременно станаха ясни още ужасяващи подробности. Според наши източници трупът на 59-годишния германец е бил нарязан на шест части. Убийците отрязали ръцете, краката и главата, които заедно с торса били натъпкани в чували и прибрани във фризер.

Германците от с. Соколово искали да прикрият убийството с отвличане и откуп

Припомняме, че трупът бе открит рано вчера сутринта в къща в Соколово. Окръжната прокуратура в Добрич ръководи досъдебното производство за убийство на чужд гражданин в селото. Първоначално производството е започнато във връзка с получен сигнал от съпругата на убития, че на 20 октомври той е бил отвлечен. Около 22:00 часа съпругата на жертвата получила ултимативно писмо с искане за паричен откуп в размер на 100 000 лева, който да бъде събран в следващите 48 часа. Бележката била придружена от отрязан пръст с пръстена на убития на него.

Ужасяваща жестокост: Открили немеца във фризер в Соколово, нарязан на части

В резултат на следствените действия, ръководени от прокурор от Окръжна прокуратура – Добрич, и реализирани съвместно от служители на ОД на МВР – Добрич, ТД „Национална сигурност“ и сектор „БОП“ в града, за броени часове е разкрито друго тежко умишлено престъпление.

c