Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 21 октомври - Търпение за Лъв, Телец решава финансови проблеми

Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Телец

Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и изящно. На способността Ви да излизате с достойно от сложни ситуации, ще завидят много по-опитни колеги и познати. Ще се появят възможности да намерите нови съмишленици, и то много влиятелни, а заедно с тях ще можете да постигнете големи успехи. Радва Ви стабилността на емоционалния фон: дори и не съвсем малките трудности няма да Ви попречат да запазите спокойно и дружелюбно настроение. Най-добре е всички среши, независимо от техния характер, да уреждате извън дома си. Би Ви било много полезно някакво разнообразие.

Близнаци

Днес на Вашият любим човек няма да се наложи дълго да Ви уговаря за да прекарате деня в неговата компания. И на Вас тъкмо това много ще Ви се иска, и затова няма да имате нито сили, нито желание да откажете от такава прекрасна перспектива. Дори и да бихте го поискали, пак не може да се получи.

Рак

Очаква Ви доста неприятно пътуване. Още от самото начало няма да очаквате нищо хубаво, но на практика нещата ще се подредят още по-зле, отколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами ! Най-добре е да вземете със себе си човек, на когото да може да разчитате в трудни моменти. Разходите , свързани с пътешествието ще се окажат доста високи. Възможно е да се загубят важни документи. Ако си останете през деня у дома, от начало малко ще поскучаете, но после ще си намерите не изключително увлекателно, но полезно занимание. По такъв начин даже ще успеете да урегулирате малките разногласия между близките хора.

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

През този ден Вашите отношения, също както и отношенията с Вашия любим човек, ще зависят изцяло и напълно от това, каква музика ще звучи във Вашите души и уши.

Везни

Ще се окаже, че трябва да отложите реализацията на някои планове, тъй като обстоятелствата ще се подредят по не най-добрия за Вас начин. Възможни са спорове с шефовете и разногласия с колегите, а всичко това по никакъв начин няма да способства за ползотворност на работата. Освен това , ще загубите интерес към по-рано започнати проекти, и ще ги довършвате буквално на сила. Личните отношения няма да Ви донесат сюрпризи, макар че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било основание. Не винаги е полезно много да мечтаете, а да не се замисляте , как да реализирате своите мечти…

Скорпион

Не си заслужава днес прекалено да разчитате на помощта на своя любим човек: тя повече ще напомня мечешка услуга, отколкото реално подпомагане. Така че ако изведнъж Ви зададе сакралния въпрос: „Да ти помогна, или да не ти преча?” най- добре ще бъде да му отговорите:”Не ми пречи!”.

Стрелец

Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и съвсем не Ви е безразлично как се чувстват, и какво е тяхното настроение. Няма да Ви е все едно, ако някой от тях се притеснява за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може откровено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие достатъчно подкрепа? Ако отговорът Ви е „не”, може би просто сте забравили, да поискате помощ. Днес е подходящо време, да си дадете сметка, изказвате ли, макар и понякога, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат желание макар от време на време да Ви помогнат.

Козирог

Устройте си общ ден с название „Плодове и зеленчуци”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато ще се се храните един-друг с ягоди, банани и всякакви вкусотии с ръка, хем ще се витаминизирате с толкова нежност и загриженост…

Водолей

Това е много напрегнат ден, който може да Ви донесе разочарования от близък човек. Ще се наложи да се разделите с много илюзии, което е болезнено и неприятно, но необходимо. Не си струва днес да взимате решения, защото сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са разногласия с роднините и не е изключена критика от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте успели да оправдаете надеждите на родителите си, не изпадайте в униние. Трудно ще бъде да запазите доброто си настроение, но и да изпаднете в депресия не е нужно.

Риби

Днес Рибите, разчитащи на лесна победа в професионалната сфера, ще бъдат разочаровани. Опитвайки се да промените ситуацията към по-добро, Вие ще допуснете грешки, от които незабавно ще се възползват недоброжелатели и конкуренти. Най-доброто, което можете да направите е, да не правите нищо важно, и максимално да се концентрирате върху решаването на дребни поведенчиски задачи. Затова в сферата на личните отношения явно преобладава влиянието на позитивните тенденции. Хармонично и спокойно ще се подреждат отношенията с близките Ви, а в такава обстановка даже рутината изглежда приятна. Обикновените домашни задължения не само ще Ви радват, но и ще Ви помагат да съберете мислите си и да вземете важно решение.

c