Водещи новини - дясно Здраве Общество Политика

Уникални системи за пречистване на въздуха и дезинфекция дариха на МБАЛ Добрич кандидатите за народни представители от БСП за България

Кандидатите за народни представители от БСП за България направиха дарение на МБАЛ Добрич. Те закупиха специални системи за активна дезинфекция и пречистване на въздуха за две от линейките на здравното заведение.

Системите на Ериус осигуряват чиста атмосфера и в същото време изискват минимални усилия за поддръжка. Поразителното при този начин на дезинфекция, по думите на директора на МБАЛ Добрич д-р Георги Желязков, е, че води до 100% елиминиране на бактериите, тоест осигурява една напълно стерилна среда.  Ползите от тази система за пречистване на въздуха са не само за пациентите, но и за персонала, работещ в линейката, тъй като те са спокойни да извършват служебните си ангажименти в сигурна среда. Устройствата, които ще бъдат инсталирани в линейките, се базират на игловърха би-полярна йонизация (NBPI), която е изключително ефективна в борбата с бактериите и микробите. Дарението е от огромно значение за здравното заведение и в ситуацията на пандемия от COVID-19.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.