Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Lidl в Добрич отново отвори врати, по-просторен и с нова визия

След мащабно преустройство магазинът посреща клиентите си в по-голяма търговска зала и с повече удобства при пазаруване

С повече простор, удобства и комфорт посреща от днес всички свои клиенти магазинът на Lidl в град Добрич (на бул. „Русия“ №2). След мащабно преустройство, обектът вече разполага с по-голяма търговска зала от 1286 кв. м., с обновен паркинг със 75 места и с редица други нововъведения за по-удобно, лесно и бързо пазаруване. Това е поредното преустройство, което веригата прави като част от цялостното реновиране на търговската си мрежа в страната.
Сред направените промени на Lidl в Добрич е обновената касова зона, която позволява на клиентите да приключат своето пазаруване по-бързо, а спестеното време да отделят за себе си и своето семейство. Новата подредба на стоките също е в улеснение на потребителите, които ще могат по-лесно да откриват търсените от тях продукти. За любителите на печивата от „Фурната на Lidl“, пекарната на магазина е обновената и по-просторна, с още по-голямо изобилие от прясно изпечени продукти.
По повод откриването на обновения магазин в града, Лидл България ще изненада приятно своите клиенти със специални подаръци.
И през тази година компанията продължава да обновява търговската си мрежа, с цел да осигури на своите клиенти още по-добро потребителско изживяване. Така с направените подобрения, внимателно подбрания асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, веригата се превръща в любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.

c