Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Вакси бонус за всеки с поставена доза в "Практикер"в Добрич

От 17 октомври, всеки избрал да си постави Ковид ваксина в добричкия шоурум на "Практикер" ще получи и бонус - карта подарък.

Новият изнесен ваксинационен пункт в търговския обект ще работи до 14 ноември, в пет поредни неделни дни (от 10:00 ч. до 14:00 ч.).

Всеки гражданин, ваксинирал се в имунизационния пункт на територията на „Практикер“ – Добрич, ще получи документ, с който може да вземе карта – подарък на стойност 20 лв. от съответния хипермаркет. Това съобщи директорът на Регионална здравна инспекция Добрич и секретар на Областен координационен щаб към Областен съвет по здравеопазване д-р Светла Ангелова. Тя допълни, че инициативата е съвместна с бизнеса. „Видеолукс холдинг“ – собственик на търговските вериги „Технополис“ и „Практикер“ в страната, в партньорство с Министерство на здравеопазването и регионалните здравни инспекции осигурява възможност за разполрагане на пунктове за ваксинация срещу COVID-19 в част от хипермаркетите на компанията.

Както вече информирахме, в Добрич такъв ваксинационен пункт ще бъде отворен в неделя – 17.10.2021 г., от 10:00 ч. до 14:00 ч. и ще приема желаещи да си поставят ваксина в пет поредни неделни дни във времето от 10:00 ч. до 14:00 ч. Желаещите да се ваксинират не е необходимо да си записват час, просто могат да посетят ваксинационния пункт, каза д-р Ангелова. Тя увери, че всеки гражданин ще бъде имунизиран с желаната от него ваксина.

c