Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 13 октомври - Успешен ден за Везни, Водолеи да рискуват повече

Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор – това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да потиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Телец

Много трудно ще Ви бъде да изберете правилната линия на поведение, тъй като събитията през този ден ще изглеждат противоречиви, а да се установи причинно-следствената връзка между тях не е по силите на всеки. Интуицията нещо все още се бави да Ви подскаже каквото и да било, и много често се улавяте в мисли, че просто изоставате от хода на събитията. Личните отношения напомнят минно поле, а да минат през него без загуби ще успеят само най-умните и опитни представители на знака. Даже и при стабилните двойки са възможни принципни разногласия.

Близнаци

Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможност да пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Рак

Желанието да изпадне в дрямка, от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това, сега е най-подходящото време , за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

В разговора, който в започнал със здрав, уважителен и цивилизован тон, напълно вероятно е да се появят гняв и раздразнение, и то именно когато най-малко очаквате това. Вашата мисия, ако решите да я поемете на плещите си, е, да смекчите красноречието на двете страни и да станете посредник. Знаете какво да правите. За щастие, ще получите достатъчно ценна подкрепа от звездите.

Дева

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска малко да бъде сам. Уважете неговото решение – то не се появява толкова често в такъв вид! Важното е да знае, че мислено сте винаги с него, и в момент на необходимост винаги можете да му се притечете на помощ. А пък физическото присъствие съвсем не е задължително.

Везни

Предстои Ви един просто потресаващ ден! Дори и не сте подозирали че така Ви обичат, и то – толкова хора едновременно. И искрено! И съвършено независимо един от друг! На практика днес може да Ви се завиди. Постарайте се да не загубите това съкровище на взаимна любов, което сте успели да натрупате за годините на Вашия живот!

Скорпион

Достатъчно! Накрая вече е дошло време, да се освободите от всички онези опасни чувства, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях, и даже си позволете и малко развлечения. Вероятно вече от самата мисъл , че ще се отпуснете и ще престанете да се безпокоите и ще се почувствате по-добре, вече наистина ще сте добре. Но ако искате да си повдигнете настроението, планирайте да прекарате известно време с любимия човек.

Стрелец

Искате ли да оставите своя следа в този свят? Разбира се, че искате! Може да получите възможност да направите нещо, което никой няма да остави без внимание, и затова бъдете готови да действате веднага , щом Ви се предостави удобен случай. Ако сте очаквали идеален момент, за да предприемете сериозна крачка, то именно днес си заслужава да направите това. Хората Ще Ви видят в съвършено нова светлина!

Козирог

През този ден ще Ви се прииска по някакъв начин да се поглезите, а още повече – да Ви поглези любимия човек. Намекнете му за това, а после му дайте възможност и да изпълни Вашето желание. И ако Ви разбере, знайте, че наистина Ви е провървяло с него!

Водолей

Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свързани с доста особени чувства, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка ситуация, да му кажете това. Разбира се, не винаги печелите в казиното на живота, но от време на време Ви се пада джакпота.

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

c