Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Йорданка Костадинова води листата на „Продължаваме промяната“ в Добрич

Политическата формация заяви претенция да е първа на изборите на 14 ноември и да спечели два от шестте мандата в Добрич

Йорданка Костадинова от Варна ще води листата на „Продължаваме промяната“ в област Добрич, стана ясно днес, когато формацията регистрира кандидатите си за депутати в РИК.

Костадинова е на 43 години, омъжена, с три деца. Родена е във Варна и живее там. От 23 години е в сферата на здравеопазването, а през последните 10 години дейността й е в област Добрич. Тя е медицински експерт, представител на фармацевтична фирма.

В листата на „Продължаваме промяната“ фигурират шестима кандидати за народни представители. „Имаме 6 мандата в областта и нямаме нужда от пълнеж. Това са стойностни хора, които искат да продължат промяната“, коментира Костадинова. Останалите имена в списъка са:

2. Галина Събева

3. Десислава Константинова

4. Борис Байчев

5. Ясна Ставрева

6. Даниел Алексиев

„Досега не съм се занимавала с политика, но съм участвала активно в социалния и обществения живот. Тръгнах да се занимавам с политика, водена от емоцията и мотивацията на Кирил и Асен, защото те имат нужда от хора, които да са мотивирани като тях, за да можем да продължим промяната“, заяви Костадинова. На въпрос как е била избрана за водач на листата, тя отговори, че се познават отдавна с Кирил Петков, Асен Василев и останалите основатели на формацията.

Нина Ангелова е областен координатор на "Продължаваме промяната". На 16 октомври Петков и Василев ще бъдат на посещение в Добрич, Каварна, Балчик и евентуално Ген. Тошево.

c