Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

ВМРО за пореден път залага на добруджанци в листата си за парламентарния вот

Местните структури на ВМРО в Добричка област определиха с пълно единодушие подредбата на листата с кандидати за народни представители в Осми МИР. За пореден път родолюбците ще заложат на местни хора. Само трайно привързани към Добруджа хора могат да бъдат истински представители на добруджанци в следващия парламент и да се грижат за техните интереси. Затова отново залагаме на хора родени, израснали и намерили реализация в Добрич и областта, заявяват добричките войводи.

За водач на листата е определен  Йордан Йорданов – дългогодишен учител, народен представител в 44-тия парламент, общински съветник в продължение на три мандата. С принципните си позиции и с дългогодишната си обществена дейност Йордан Йорданов е доказал, че за него интересите на Добруджа и добруджанци са над всичко – с тези мотиви номинацията е била подкрепена безрезервно от всички членове и симпатизанти на Организацията в областта.

Втори в листата е Атанас Атанасов, на 53 години, представител на организацията на ВМРО в Балчик, където е три поредни мандата общински съветник. Занимава се с успешен частен бизнес.

На трето място е Красимир Кирилов, на 35 години, с висше икономическо образование, доскорошен областен управител на Добричка област.

Четвърти е инж. Костадин Станчев, с висше техническо образование, председател на структурата на ВМРО в Тервел, общински съветник в мандата 2015-2019 г.

На петото място е Стефан Стефанов, на 55 години, общински съветник от ВМРО в Каварна.

Шестата позиция е за представител на гражданската квота – Ивелин Колев, на 49 години, от Генерал Тошево, частен земеделски производител.

Седми е представител на структурата на ВМРО в Шабла – Светослав Спиров, на 57 години, с две висши образования – хуманитарно и икономическо.

Осми е дългогодишният активист на ВМРО-Добрич Иван Пеев, магистър по туризъм от Икономически университет – Варна и общински съветник в периода 2015-2016 г..

Листата се затваря от Станислав Илиев, на 34 години, общински съветник от ВМРО в Добрич, с висше икономическо образование, работи като главен счетоводител.

От местните структури на родолюбивата организация са убедени, че добруджанската листа ще получи подкрепата на добруджанци в парламентарния вот на 14 ноември.

c