Водещи новини - дясно Общество

Пистолет с боеприпаси с добавено олово и дрога откриха в дома на 25-годишен от Добрич

Газов пистолет и наркотични вещества откриха служителите на реда в имот в Добрич, обитаван от 25-годишен мъж, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Имотът е проверен на 11 октомври при провеждане на оперативно-издирвателни мероприятия за разкриване на престъпленияq свързани с наркотични вещества от служители на Първо РУ на МВР. В хода на проверката в жилището са установени множество полиетиленов пликове със съдържание на суха тревна маса с общо тегло 75 грама, реагираща на полевият тест на марихуана, бяло кристално вещество с общо тегло 32 грама, реагиращо на метаамфетамин, бяло вещество с тегло 1 грам, реагиращо на амфетамин.

При последвалото претърсване в имота са установени сумата от 12 790 лева, газов пистолет с премахната муфа и боеприпаси с допълнително добавено олово в тях. Иззети са електронна везна, мобилен телефон и таблет.

25-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа. Материалите по случая са докладвани на прокуратурата. Работата по установяване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава по описа на Първо РУ на МВР.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.