Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 12 октомври - Заплахи за Риби, Овен се бори с голяма липса

Овен
Шегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия любим човек. За тази цел ще са му нужни не само максимум усилия, но и максимум желание, а може да се окаже, че има липса и на едното и на другото. Постарайте се, да разберете това, и да не искате от него невъзможното, или почти невъзможното.

Телец

За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте готови за компромиси , а ситуацията изисква именно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си прамота и откритост, за да запазите спокойни отношения с близките хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни роднини, които неочаквано може да решат да Ви напаравят посещение. Има шанс да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна търговска дейност. Могат да постъпят интересни предложения за сътрудничество, което ще успеете да обсъдите в приятна и неформална обстановка.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв

Има вероятност Вашият любим човек да Ви се обиди доста сериозно, тъй като ще сметне, че не му обръщате достатъчно внимание. Колкото и да е парадоксално, той може и ревност да прояви! Постарайте се да отреагирате оперативно и адекватно.

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.

Везни

Днес цялото свое внимание ще посветите на интересен страничен проект. Гмуркайте се в него с главата надолу и се възползвайте от цялата тази енергия, която не Ви е давала покой през цялата нощ. Това пълно потапяне ще Ви донесе много приятни усещания, сякаш използвате нова част от мозъка си и израствате в ново направление. Споделете щастието си с новия приятел, който ще се окаже отличен резонатор за нови идеи, а и няма да имате възможност, да се ровите прекалено на дълбоко. Понякога човек трябва да си поеме въздух!

Скорпион

Планирането – това е ключ към Вашия успех. Затова си отеделте достатъчно време за обмисляне на всички детайли. Датите, точното време и друга важна информация, се нуждаят от особено внимание, така че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат едновременно. Колкото по-рано можете да направите това, толкова по-добре. През втората половина на деня, нещо постоянно ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до минимум своето участие в работата на другите хора.

Стрелец

Прекрасните семейни и романтични взаимоотношения ще създадт платформа за повишаване на Вашето самочувствие и настроение, но не трябва да прояввате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-добри качества на характера ще Ви донесат успех в професионалната работа и бизнеса.

Козирог

Денят е напрегнат и неспокоен, и Вие през цялото време ще се съмнявате в правилността на избрания път. На практика Ви критикува буквално всеки, който не го мързи, и никой не Ви дава възможност да се оправдаете или да мотивирате своите постъпки. Тази ситуация е крайно дискомфортна, и Вие, макар че сте обичайно спокойни и разумни, днес може да извършите редица неочаквани и необмислени постъпки. Творческата дейност, обаче, ще се окаже много ефикасна. Тя ще се отрази благотворно на Вашето емоционално състояние, и ще Ви помогне да забравите за негативните емоции.

Водолей

За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири със своята роля във Вашия живот и затова неминуемо ще се стреми да я измени по някакъв начин. Звездите препоръчват да играете заедно с него или му помогнете да реализира своето желание, защото в противен случай последствията могат да станат наистина заплашителни.

c